Apua blogin suuntaviivoihin


Kolme pientä juttua olisi sydämellä nyt...


1)
EDIT 29.4.: Gallup päättyi, lämmin kiitos kaikille vastanneille! Tulokset ovat tällaiset :). Tästä on hyvä jatkaa.Tuossa blogin oikean sivupalkin yläosassa on meneillään pieni galluppi. Olisi ihanaa jos rastittaisit sinua kiinnostavat aiheet siitä. Vastaamiseen menee aikaa pari sekuntia, mutta tulos on minulle tärkeä. Tarkennuksena mainittakoon, että tuo Lifestyle-vaihtoehto pitää sisällään omasta elämästäni kertomisen hieman laveammalla skaalalla kuin pelkkä sisustus edellä. Muita vaihtareita ei tarvinne selitellä.

Luulen tietäväni, mistä blogissani tykätään ja mitä täältä haetaan. Mutta, luulo ei ole tiedon väärti. Parempi kysyä, kuin olettaa jotain. 

Jos haluat kertoa lisää ideoita tai antaa palautetta niin sitä mahtuu vaikka tämän postauksen kommenttiosioon tai meilitse: tarjassnowland@gmail.com. 


. . .


2)
Alla kuvapari viikonlopulta. Ensimmäinen kuva on otettu olohuoneen sohvalta erkkeriin päin, ja toinen tismalleen vastakkaisesta suunnasta ruokapöydän äärestä olkkariin päin. 

Pojan sukka on lattialla ja tavarat vähän hujan hajan, tai siis mitään ei ole aseteltu mihinkään tai siirretty pois tieltä. Tarkoituksena on jatkossakin ottaa yhä enemmän stailaamattomia kuvia täältä kotoa. Kaiken ei tarvitse olla ihan niin justiinsa - eihän? Olen paikoitellen aika kypsä siloiteltuun ja stailattuun kotikuvaamiseen. Toki sillekin on paikkansa ja aikansa eri blogeissa, mutta minä sujauttelen mukaan jatkossa yhä enemmän muutakin. Haluaisin näyttää, miltä ihan oikeasti näyttää... Ns. huolettoman elämän ja keskeneräisyyden kuvaaminen tuntuu koko ajan kiehtovammalta.

Miltä kuulostaa? 


. . .


3)
Pariisi ja antiikki ovat täysin erottamaton pari. Kirjoittelin Pariisin antiikkitaivaasta, jättimäisen suuresta Marché aux Puces -antiikitorista Oikotie Sisustukseen. Jutun pääset lukemaan tästä.  Suosittelen juttua erityisen lämpimästi ihan kaikille, joiden sydän vähääkään sykkii vanhoille aarteille, ja jotka tulevat joskus suuntaamaan reissunsa Pariisiin! 


. . .


Relaa su-iltaa!
Kommentit

 1. Pariisin kirppareita on joskus tullut kierreltyä. Ihan must juttu. Pitääkin käydä lukemassa kirjoituksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan must tuo Puces :), ah mikä aarretaivas! Kiva kun käyt lukaisemassa.

   Poista
 2. Annoin ääneni ja ehdottomasti lisää näitä ei niin siloiteltuja kuvia (vaikka todella siistiä teillä on:))
  Nyt Oikotielle ihastelemaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitos - on todella tärkeää saada välillä palautetta omasta tekemisestä. Oikeastaan sitä ei voi saada liikaa. Olen tosiaan ajatellut hiukka uudistaa ja uudistua, omalla tyylilläni tietty, mutta jollain tapaa uusia kulmia tekemiseen luvassa.

   Poista
 3. Eihän se stailaamaton ole synonyymi sotkuiselle ;) Kaunista on ja minusta tuo lämpöä&eloa kuviin kun kaikki sohvatyynyt eivät ole sotilaallisessa ojennuksessa.
  Jään myös mielenkiinnolla odottamaan videota ja sen juonta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari kommentista!

   Ei ole synonyymi :), tyynyn suoristelut taitaa nyt olla minun osalta takanapäin, ellei sitten ole jokin aivan erityinen syy laittaa niitä millilleen. Huis hais, ja elämää peliin! Kivaa vappua.

   Poista
 4. Minulta pääsi livahtamaan gallup ihan ohi, olisin varmaan antanut ääneni tuolle vähiten kannatusta saaneelle liikunnalle ja hyvinvoinnille :) Eikös sulla ollutkin se punnerrushaaste, jos en ihan väärin muista. Miten kävi sen kanssa? Itse en saanut koko haastetta vietyä läpi, mutta siitä on kuitenkin jäänyt tapa punnertaa ainakin vähän joka päivä! Mielenkiintoista odottaa uusia, vähän salaperäisiä juttujasi... Ja kyllä teillä näyttää siistimmältä kuin meillä siivouksen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta vastaushan tuli tässä näin sujuvasti. Kiitos!

   Punnerrushaaste oli ja vein sen loppuun. Lopulta punnersin niin, että pidin ihan minitaukoja välissä ja siten jaksoin ne kaameat määrät. Olen myöskin koittanut muistaa punnertaa sen jälkeenkin edes joskus. Miten sitä vaan aina tuppaa unohtumaan...

   Upea kuulla, että sä olet jaksanut punnertaa joka päivä vähäsen.

   Uusia juttuja ei tarvitse kauaa odottaa, ja ne on kyllä superhauskoja sitten, kun saa kertoa.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts