Saanen esitellä Slow-blogit | Elämää HämeessäOlen aivan innoissani, nimittäin Hämeen oma sisustus- ja lifestylebloggareiden ryhmä Slow-blogit näki tänään päivänvalon! 

Päätimme Kaksin kaksiossa -blogin Lauran kanssa lähteä edistämään hämäläisten blogien tunnettuutta ja yhteisöllisyyttä jollain tavoin. Ryhmän nimeksi valitsimme Slow-blogit, koska täällä Hämeessä elämä on ehkä hitusen rauhallisempaa noin muutoinkin - aina ei tarvitse olla niin kiirus joka paikkaan, vai mitä? Slow-blogien ilmeellä sekä nimellä haluamme viestittää hämäläistä slowlifea hyvällä hengellä.


Visuaalisen ilmeen suunnittelu lankesi minun vastuulleni. Inspiroiduin samantien ja ilme syntyi nopeasti. Slow-blogit näyttää nyt siis linjakkaasti tältä; selkeälinjainen logo, sekä Elämää Hämeessä-banneri.

Tulkaa mukaan seuraamaan ja tykkäämään Slow-blogeista facebookiin. Fb-sivultamme saat kootusti kaikki Hämeen alueen bloggarien päivitykset ja kuulumiset, sekä löydät taatusti uutta seurattavaa. 

Slow-blogien ryhmä kasvaa koko ajan, ja jokaiselta mukaan lähtevältä bloggarilta on luvassa tuonne fb-sivulle esittely. 


Tästä se lähtee!
Ilon kautta, rennosti. 


Kommentit

 1. Seuratkaa myös TRE- BLOGEJA, jotka näkivät päivänvalon viime viikolla

  VastaaPoista
 2. Loistoidea! Kaunis kokonaisuus tuo banneri! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija oikein paljon :)
   Tämä on ollut kyllä hauska projekti kaikin puolin. Olen ollut tosi ilahtunut, kuinka kivaa palautetta on tullut joka suunnasta. Ihana tämä bloggariyhteisö :)

   Poista
 3. Heippa! Nyt täytyy kysellä varmistusta, että mitkäs alueet tuohon Hämeeseen kuuluu? :) Koskeeko Kanta- ja Päijät-Hämettä vai jopa Pirkanmaata? :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts