PUNNERRUSHAASTE | ARM-MAZING CHALLENGE


Maaliskuu alkoi ja kuluu punnertaen. Voitin Arctic Sport Addictsien jouluarvonnassa Lorna Janen kalenterin. Tässä kuussa kannustetaan ottamaan osaa Arm-Mazing Challengeen, jossa punnerretaan kolmella tapaa melkein jokaisena päivänä. 

Tässä jakoon hyvin simppeli ohjelma, joka on helppo tehdä kotona. Ajattelin punnertaa tuon läpi, kun asia on valmiiksi pureskeltu noin selkeään ja kauniiseen muotoon. Kun vilkaisee noita viimeisten päivien punnerrusmääriä - täytyyhän tuossa kehitystäkin tapahtua.

Lähde mukaan, klikkaamalla alla olevaa kalenterikuvaa näet sen suurempana ja voit vaikka tulostaa sen jääkaapin oveen.Itse punnerran polvet irti maasta, mutta lasken polvet maahan aina sitten, kun voimat uhkaavat loppua. Tällä konstilla vedän ohjelman tuollaisenaan läpi. 


Tsemppiä ja aurinkoista maaliskuuta!


Kommentit

 1. Mulla on juuri meneillään peba ja lankkuhaaste :))! Nämä ovat kyllä parhaita ;))! Ehkä seuraavaksi tämä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkäslainen se lankkuhaaste on? Sopis mulle :). Mä lankuttelen ahkeraan.

   Poista
 2. Innostuin lähtemään mukaan myös, tosin muutaman päivän jälkijunassa. Miten on Tarja punnerrukset sujuneet, oletko huomannut edistystä? Itsestäni ainakin tuntuu, ettei kehitystä kyllä tapahtdu samaan tahtiin kuin punnerrusmäärät kasvavat. Saas nähdä, hyytyykö tässä jossain vaiheessa kokonaan? Nuo lopun määrät tuntuvat kyllä aika hurjilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopun määrät tuntuvat hurjilta. Saas nähdä kuinka mun käy. Nyt on vaikea sanoa vielä. Pystyn tekemään nuo vaaditut, ainut missä on tiukkaa ovat kapeat punnerrukset.

   Luotan siihen, että systemaattinen tekeminen ja nuo kaksi muuta punnerrustyyliä buustaavat myös tuota kapeaa otetta. Saas nähdä :). Välipäivät tulevat kyllä tarpeeseen - vaikken aluksi niin uskonutkaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts