Magnolia otti tilan haltuun

Itse en ole erityisen taitava kukilla sisustaja, mutta tällä reseptillä on hyvin vaikea epäonnistua. Kirjoittelin Oikotie Sisustuksen vierasblogiini suurensuuresta magnolian oksasta, joka toi kotiimme huumaavan tuoksun ja otti muutoinkin tilan aika suvereenisti haltuun. Kommentit

 1. Tuossa on vain se harmi, että sitten se lakastuu...Olen itse aivan hulluna kaikkeen magnoliaan. Viime reissulla alpeille onnistuin ottamaan niin hyvän kuvan magnoliasta ja upeasta, vanhasta talosta, että teetimme siitä taulun, jonka näen aamulla ensimmäiseksi herätessä. Makkarin päädyn tapetti on magnoliaa, kosteusvoiteemme on magnoliaa, ostin magnolialakanat vierasmakkariin ja nyt pihallamme kasvaa magnolia, joka jo lykkää silmuja! Ellei tuo magnolia kuki tällä leveysasteella, voin muutta pois;)

  Magnolia ei ole mikään pikkujuttu! Tuo oksa ja just noin isona näyttää huuman kauniilta: Mikään muu kukka tuossa ei tekisi samaa vaikutusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, olen aivan samaa mieltä, se lakastuminen on surkea hetki. Noin kauniin ilmestyksen soisi kukkivan pitkään, vaan kukinta on melko nopsa juttu. Hauskaa, kun kerroit magnolian leviämisestä kodissanne. Helppoa on magnoliaan hurahtaa. Jos saat sen kukkimaan kotipihassa niin wau, kerrassaan! Hyvää pääsiäisen aikaa!

   Poista
 2. Vaikuttavan näköinen :) Voin kuvitella, että tuoksu huumaa...vielä en ole magnoliaa itse koristeena pitänyt, ehkä tästä innostun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, ihastut varmasti. Se on niin kaunis ja kuvauksellinen, ja kukan terälehdet paksua kuin nahka. Kannattaa ostaa ihan nuppuinen, jossa ei ole vielä yhtään kukkaa auki, niin saa seurata koko kukinnan.

   Poista
 3. Kaunis kukka :) Ja kaunis kuva <3

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Voi magnolia on niin kaunis ja vaikuttava <3 lempparini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on minunkin lemppari nykyisin. Tuli otettua varmaan sata kuvaa, joten eiköhän jonkinmoinen lisäsatsi päädy tänne blogiinkin vielä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts