Maaliskuu ja arvonnan voittaja

Laitan maaliskuun jo tässä vaiheessa pakettiin, jos sopii.

Arvoin juuri kirjan ja se lähtee Teijalle, onnea! Laiturilla -kirjalla pääsee nopeasti kesäfiiliksiin, olen sinuun yhteydessä pikimmiten. 


Maaliskuun hightlightsit tulevat tässä: 

1) Uusi tatska. Need I say more...

2) Kaikenlaisia kivoja töitä, töissä ja blogissa. Ehdottomana huippuna tälläkin hetkellä pyörivä Haaga-Helian mainoskampanja. Se on netin lisäksi esillä mm. Helsingin rautatieasemalla ja metroissa. Kamppiksen kaikki kasvot ovat haagahelialaisia ja se on saavuttanut hyvän vastaanoton. Aina, ja myöskin juuri nyt kannattaa hakea opiskelemaan. Yhteishaku on käynnissä niin nuorille kuin aikuisille.

3) Lauran kanssa perustettu Slow-blogit, (hidasta)elämää Hämeessä, on koskettanut ihmisiä siinä määrin, että fb-seuraajia meillä hämäläisillä on jo yli 170. Blogejakin on mukana jo kymmenen ja lisää innostuneita ilmaantuu koko ajan (Call It Home, Casa blanco, Casa-X, Kaksin kaksiossa, Loving white, Mansikkatilan mailla, Marjakuja, Peltotien päässä, Piirto, Tarja's Snowland).

On aivan upeaa, kun kahden naisen päähänpistosta perustettu yhteisö saa muutamassa päivässä näin lämpimän vastaanoton. Kiitos kaikille! Lisää tietoa blogissani täällä. Ja lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan, jos hämäläinen slowlife kiehtoo. 

4) Mainio blogiin liittyvä jutskakin on tuloillaan, mutta siitä ei parane vielä hiiskua tämän enempää. 


Olen julkaissut kaikki kollaasin kuvat Instagramissa.
Tervetuloa seuraamaan kuulumisia sinne(kin). Kommentit

 1. Hej Tarja!! I love your photos!!!!!!! Beautiful... /Anna

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan myös Slow-blogiyhteisöstä ihan liekeissä, KIITOS teille, että lähditte viemään projektia eteenpäin! :) Ja apua, tatskakuume se vaan kasvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Enne, ihana kuulla että liekitys on päällä sielläkin. Tää oli kyllä kiva juttu, itsekin aivan intona. Ei muuta kun inkkiä ihoon, sillä siitä selviää ;). Hahaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts