Linda Räihä Tattoo


Kuten blogissani ja Instassa on jo vilahdellutkin, otin viime viikolla uuden tatuoinnin. Tatuoinnista tuonnempana ehdottomasti lisää, kunhan se on kokonaan valmistunut ja parantunut. Olin käynyt Annankadulla sijaitsevassa Linda Räihä Tattoossa aikaisemmin, ja todennut, että sinne kannattaisi mennä myös kameran kanssa.

Sillä aikaa, kun Linda piirsi tatuointiani puhtaaksi valopöytänsä ääressä, otin muutaman kuvan ympäriltäni. Seinillä on kehystettyinä paljon niin Lindan, kuin muiden artistien tekemiä töitä.

Valopöytä on näppärä apuväline tässäkin työssä. Sen päällä on helppo muokata suunnitelmia, sekä tehdä iholle laitettavat siirtokuvat, joiden päälle oikea tatuointi tehdään. Minulle tehtiin pioneita, paljon pioneita. Alla olevassa kuvassa eräs tuomani printti odottaa Lindan muokkauksia.


Surffaus on Lindan toinen elämä. Se näkyy studiossa kaikkialla, ja on sisustuksen kantava teema. Tämän salongin voisi siirtää suoraan Hawaijille. Täällä säilytetään kaikki laudat; vanhat jo käytöstä poistuneet ja käytössä olevatkin. Surffilaudoilla saa ilmettä sisustukseen, niitä on joko ripustettu seinille, tai laitettu rennosti nurkkiin nojaamaan.
Seinälle on luonnollisesti tapetoitu suuri aalto.Kalusteet ovat sekalaisia vanhoja puisia myymäläkalusteita ja muita löytöjä, jotka sopivat toistensa kanssa hienosti yhteen. Pöytälamppu sytytettiin tunnelman luojaksi siinä vaiheessa, kun tatuoiminen aloitettiin.


Tässä tukevassa tuolissa istuin minäkin monta tuntia, välillä hammasta purren. Metallikehikkoisessa nahkatuolissa on herkulliset yksityiskohdat.


Sen lisäksi, että Linda on huikean lahjakas tatuoija, on hänellä myös taito loihtia ympäristöstään inspiroiva ja persoonallinen tila, jossa kivistykset unohtuvat ja rento surffiasenne valtaa mielen.


Kiitti Linda hienosta päivästä, nähdään pian!


. . .


These pics are from Linda Räihä Tattoo studio, situated in Helsinki, Finland. Linda is a very talented tattooer and artist, but she also knows how to create an unique studio with a surfer twist :)!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts