Lehtijuttu luettavissa!Lisäsin Kodin Kuvalehden jutun kokonaisuudessaan tänne, blogini MEDIA-osioon, klik. Lehteä ei saa enää mistään, joten artikkeli on tuolla nyt tallessa. Jos haluat sen lukaista, saat aukeamat suuremmiksi kuvia klikkaamalla. 

Hauskaa sinänsä, alla olevan ruokailutilakuvan kalusteita ei ole meillä enää lainkaan käytössä. Lamppu odottaa vaatehuoneessa kesämökille tms. pääsyä, ruokaryhmä on myyty, samoin kulmassa oleva pieni lipasto. Näin se koti elää. Maisema ja valo ovat onneksi samat, ja sehän on täällä tärkeintä.

Uusi ruokailutila näyttää kutakuinkin tältä, tuolit vaan puuttuvat (ideoita otetaan vastaan). Sopivia ei tunnu löytyvän. Kaikenlaista olen pohtinut, ja esimerkiksi Askon vanhat Bonanza-tuolit viuhuvat mielessä, tuunattuina tottakai.

Iloista loppuviikkoa!
Kommentit

 1. Ihana juttu oli, tunnistin heti kenen kaunis koti! :)

  VastaaPoista
 2. Oih, varmasti upea kokemus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :), oli tosi kiva kokemus kyllä. Sitä vaan ihmettelen, että missä välissä sisustus on muuttunut NIIN totaalisesti täällä meillä. Kuin huomaamatta, vuodessa...

   Poista
 3. Itsellä on Bonanzat ja onhan niissä hyvä istua pöydän ääressä pidempäänkin :)
  Teille näkisin kuitenkin esimerkiksi Ikean Stockholm tuolit tai Kodin1:sen Ami tyyliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bonanzoissa kiehtoo just se jykevyys ja tietysti retro myös :), kiva kuulla, että niissä on hyvä istua. Ja kiitos vinkeistä, täytyypä perehtyä!

   Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts