2/19/2015

Tatuointihaaveita | Flower tattoos & armsKevät tuo sisustusvimman lisäksi tatuointihaaveet niille, joilla taipumusta on.
Minulla on. 

Kokosin inspiraatiokollaasin, millaista kuvastoa mielessä oikein pyörii. Kaikkein parasta tässä pyörittelyssä on, että ideat muotoutuvat aika pian joksikin jännittävän hienoksi ja konkreettiseksi. 

Minusta tatuoinnin suunnittelussa parasta on ideointivaihe. Kypsyttely kestää omassa tapauksessani useita vuosia, ja saa jossain kohdin loppusykäyksen valmiin kuvan ottamiseksi. 

Ideoiden pyörittelyn lisäksi kannattaa varata aikaa ja tarmoa juuri omaan ideaan sopivan tatuoijan löytämiseen. Tekijöitä ja tyylejä on monenlaisia ja asioiden valmisteluun ja pohjatyön tekemiseen kannattaa aina nähdä vaivaa, mahdollisimman paljon. 

Se, mihin suuntaan minä olen menossa tatuointihaaveideni kanssa, näkyy varmasti täällä blogissakin lähitulevaisuudessa. Kannattaa pysyä kuulolla, jos aihe kiinnostaa. 

Onko sinulla tatuointihaaveita?


Kuvat Pinterest-kansioistani:

Kuvien suorat linkit: 
13 kommenttia:

 1. On. Olkapäässäni olevan ison linnun taakse tahtoisin sellaista köynnöstä/maisemaa ja my first tattoo (13v. sitten) eli pienen pieni ruusu selässä kaipaa kipeästi päivitystä... Tykkään kovasti tatuointihaaveittesi tyylistä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kivaa kun kerroit ja kiitos :). Kuulostaa kivalta sinun olkapää ja sen lisähaaveet. Minullakin on oldschool-lintu ja hieman muutakin samanhenkistä sen ympärillä, jalassa. Täytyypä vaikka joskus postata kuvia siitä tänne. Minulla on selässä yksi tosi pieni ja vanha, sillä on tunnearvoa :).

   Poista
 2. Itselläni löytyy 3 tatuointia. Kaikki erikoisempia ja juuri omista ajatuksistani lähtenyt. Tatuoija on sitten suunnitellut ne lopulliset versiot joihin olen älyttömän tyytyväinen. Haluan aina sellaisia mitä ei ihan heti vastaan kävele. Seuraava haaveeni olisikin meidän lapsen nimi erikoisella tavalla tatuoituna. Netistä löysinkin jo täydellisen idean jota lähdetään sitten joskus hiomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin hyvältä. Just tuo oikean tyypin löytäminen omaan tyyliin sopivaksi, on niin tärkeää ja ihana tunne, kun sellainen osuu kohdalle.

   Olispa muuten kiva nähdä sinun tatuoinnit :)!

   Poista
 3. Minulla on kaksi tatskaa...viimeisin viime lauantaina ikuistettu :) Halusin geometrisen kuvan ja varjostuksen tiheällä pistetekniikalla (en muista oikeaoppista termiä).
  Toinen on tekstitatuointi. Ja niinhän se on että nälkä kasvaa syödessä...kolmaskin vielä joskus tulee. Miettiminen ja suunnittelu parasta :) Tsemppiä siulle tatuoinnin valintaan :)
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sä olet ollut aivan juuri tatuoitavana. Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuo kuvailemasi kuva-aihe. Se on varmasti upea.

   Kiitos tsempeistä. Mun idea on jo aikalailla valmis, ja tatuoija työstää siitä parhaillaan omaa luomustaan. Siispä elän jännittäviä aikoja :)

   Poista
 4. Multa löytyy tällä hetkellä 4 tatskaa :)
  Niskassa ja yläselässä on iso lintu, jolla on siivet auki niskaa kohden. Jalkapöydässä on teksti "wherever the wind takes me", kirjoitettu kaunolla jonka fontin aikoinaan itse valitsin. Käden sisäpuolelta olkapäästä ranteeseen mulla on kaksi tatuointia, teksti jossa lukee
  "it's not about waiting
  for the storm to pass
  it's learning how to
  dance in the rain" - tämä viimeinen rivi on kirjoitettu samalla kaunokirjoituksella kuin jalkapöydän tatuointi, muu teksti osa on tekstaten. Tekstin alla on kukkia, ei ruusuja, mutta muuten samaa henkeä kuin nämä yllä olevat haavekuvasi. Tämä kukkatatuointi on ensimmäinen väritatuointini ja se on edelleen kesken, ympärille tulee pienempiä kukkia (nyt 3 isompaa) ja pieniä lehtiä/oksia/yms. sekä taskukello, johon joskus voin tatuoida esimerkiksi tulevan lapseni syntymäajan.

  Itse haaveilen jatkuvasti, käsi tosiaan on vielä kesken. Onneksi juuri voitin 150euron lahjakortin sillä opiskelijana ei paljoa tatuoita toteuteta rahallisista syistä. :-D Niskaan haluan toisen linnun, sekä samanlaisia kukkia taustalle, mitä kädessäni on. Sinne tulisi lisäksi myös kaunokirjoitettu teksti unesta jonka minulle yksi maailman tärkeimmistä ihmisistä näki sen jälkeen kun olin ollut todella vakavassa auto-onnettomuudessa. Vaikka kuinka joku ajattelisi että ompa tuo typerää niin minua tuo teksti muistuttaa juuri siitä, että minä selvisin ja saan vielä olla täällä <3

  Tulipas pitkä kommentti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisätäämpä vielä: Niskasta selän puolelle yltävä lintu on old school -tyyppinen, tosi linjakas :) Vierelle sitten joskus toivoisin tosiaan tuota toista lintua, joka olisi siivet auki sivulle! :)

   Poista
  2. Laura, ensinnäkin kiitos kun jaksoit kirjoittaa tänne pitkät pätkät. Onko noita sun kuvia esillä missään? Tatuoijan nettisivulla, sun blogissa? Olisi kiva nähdä niitä. Tarinat kuvien takana on tosi hienot ja koskettavat. Jos on selvinnyt jostain todella isosta jutusta, ei minusta ole lainkaan typerää prosessoida asiaa vaikkapa tatuoinnin keinoin. Tatuoinnithan ovat kertomuksia elävästä elämästä.

   Tuo old school -tyyli viehättää mua todella paljon. Jalassani on lintu-lukko-avain -teemaa old school hengessä, voisihan siitä joskus vaikka laittaa kuvia tänne blogiinkin :)

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
  3. Kuvia ei taida olla missään, mutta voisin kyllä avata jutut blogissani jossain vaiheessa. Upealta näytti sun tatuointi ekan kerran jälkeen, varmasti upea valmiina :)

   Poista
 5. Voi vitsit, mä olen tässä reilun vuoden pohtinut tatuoinnin ottamista ja nyt juurikin kevättalven auringon paistaessa, halu tatuoinnin ottamiseen nousee kovaksi. Kuvaa mulla ei ennestään ole ja ehkä siksi sitten hannailenkin niin. Kyseessä olisi kuitenkin pieni kuva jalkapöytää ( joka kuulemma on kohtuu kivulias paikka) En sitä kuitenkaan kivun takia pelkää vaan ehkä ajattelen että jos kyllästyn siihen. Mutta saa nyt nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja tosi kauniit nuo sinun kuvasi.

   Poista
  2. Kiitos Saga :)

   Kannattaa miettiä huolella, niin sitten tuskin kaduttaa. Minusta tuntuu, että mietin omia juttujani liikaakin, vuositolkulla. Sitten vaan jossain kohtaa tulee "mitta täyteen", ja oma näkemys varmistuu... :) Pitkä prosessi...

   Tatuoinnin ottaminen sattuu aina, mutta kipu ei missään tapauksessa ole sietämätöntä. Pientä kuvaa ottaessa kivistys ei kuitenkaan kestä kauaa. Kaksi lasta synnyttäneenä istahdan tatuoijan tuoliin mielihyvin, ei se niin paljoa satu :). No pain no gain :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua