2/03/2015

Talo toi valon | House LampPimeän kauden alkaessa ripustellaan ja sullotaan yleensä led-valoja ympäri taloa, pimeän aikaa helpottamaan ja koristamaan. Meillä valosarjoja löytyy peuransarvista ja lasipurkeista. Tänä talvena meille muutti tunnelmavaloksi myös tämä TALO -pöytävalaisin. Valotalo on Innoluxin mallistosta, suomalaista muotoilua suunnittelijanaan Mirja Orvola. 

Talo on palanyt yötä päivää sitä asti, kun törkkäsin töpselin seinään. Se on ihana ja lumonnut minut aivan täysin hiljaisella kauneudellaan. Talo on todella tehokas, se valaisee yöllä koko alakerran hämyllään. Vaikka luulla saattaisi, tämä ei ole kirkasvalolaite sanan varsinaisessa merkityksessä. Mutta sanoisin, että yhtä piristävän vaikutelman se antaa. Minulle tulee hyvä mieli joka kerta, kun katson sitä. 

Näin tällaisen talon ensimmäisen kerran ystäväni luona ja se näytti jo silloin vangitsevalta. Muotokieli on niin simppeli, riisuttu ja pelkistetty. Kattokulmakin on meille hyvin tuttu - eikös tuo ole perinteisen rintamamiestalon kattokulma? Ainakin hyvin liki. 


. . . 


I love this Talo (House) lamp, designed by Mirja Orvola and manufactured by Innolux. The profile of the well-known saddle roofed shape, seen in the Talo lamp, you may find anywhere in the Finnish landscape: as a barn, a summer cottage, a sauna, a family house or a playhouse. The house model makes the viewer to think of the warmth of summer, since it provides shelter from storms and brings back memories from the past.


. . . 


(Postaus on tehty yhteistyönä. Valoisa kiitos kuuluu Innoluxille!
In cooperation with Innolux.)2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ovat kyllä oikein kauniita :). Yleensä ostan valaisimetkin vanhana, mutta tähän uutukaiseen ihastuin kyllä täysin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua