Siis wau! IKEA SinnerligKun näkee jotain hienoa, haluaa siitä kertoa heti eteenpäin. Näin kävi minulle, kun huomasin Instassa erään kuvan. Kommentoin kuvaa, sain vastauksen minuutin kulutua, ja siitä muutaman minuutin kulutua meiliini kilahti infopaketti. Kiitos Heidille ja IKEAn sometiimille nopeasta toiminnasta! 

Kuvat ovat tilaisuudesta, joka pidettiin tällä viikolla Tukholmassa Ett Hem -nimisessä hotellissa. Kuvat ovat hienosti stailattuja ja tuo tumman vehreä tunnelma vie minut aivan mukanaan. Tilaisuudessa julkistettiin IKEAn ja suunnittelija Ilse Crawfordin yhteistyö ja annettiin esimakua elokuussa 2015 tavarataloihin ja nettikauppaan tulevasta Sinnerlig-mallistosta.Kalusteissa on käytetty korkkia, ja erityisesti se kiinnitti huomioni. Mielenkiintoista! Malliston tuotteista löytyy korkin lisäksi myös metallia ja lasia. Katse kiinnittyy erilaisiin pöytiin, valaisimiin ja erityisesti daybediin (kuvassa yllä).

Minä tiedän olevani Daybed-ihminen, vaikken ensimmäistäkään omista. Ne ovat kauniita, ja ihailen päiväpetejä, missä ikinä niitä näkyy. Löytyypä minulta oma Daybed-kansiokin Pinterestistä, klik. 


Mites - iskeekö korkki+metalli+lasi teihin?


. . . I really like this!
In August 2015 the SINNERLIG collection will be launched
in all IKEA stores. The collection is born from a collaboration between IKEA and Ilse Crawford.

Kaikki kuvat Ikea.
All pics Ikea. 


Kommentit

 1. Pysähdyttäviä kuvia. Totta tosiaan metalli ja korkkikin iskee! Itse olen hurahtanut OSB levyn josta sisustustuotteita tai isompaakin rakennetta syntyy kohtuu hinnalla ja ah niin kauniilla pinnalla että.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin :). Korkki erityisesti.
   Kuulostaapa mielenkiintoisilta sinun OSB-vinkkaus!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hahaa, niin onkin. Ihanan suuriakin ovat. Kaunista, kaunista.

   Poista
 3. Kiitti Tarja kivasta palautteesta ja postauksesta! :) Odotetaan itsekin SINNERLIG-mallistoa malttamattomana. Nuo tuotteet ovat upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, kiva kuulla, että tykkäsitte. Tuosta mallistosta tulee hitti, se on varmaa se.

   terkuin Tarja

   Poista
 4. Aivan huikeita! Meillä pitäis valmistua talo just nuihin aikoihi kun mallisto tulee myyntiin. Valaisinongelma ainakin ratkesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Venla, kiva kuulla, että tämä ratkaisi valaisinpohdinnat :). Oikein onnistunutta raksaprojektia toivottelen! Tarja

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts