3 X kevätinspiraatio: Bloomingville, Tine K, House Doctor


Tiivistäisin sen näin. "Skandinaavista, kepeillä industrial-vaikutteilla höystettyä tyyliä boheemilla otteella, maustettuna etnisyydellä ja luonnomateriaaleilla." Tähän tyyliin niputan kaikki kolme; Tine K, House Doctor ja Bloomingville.

Tyyli on ollut pinnalla pitkään. Pidätkö yhä, vai alkaako jo kyllästyttää? Ise pidän, edelleen. Tämän tyylisellä lähestymisellä on mukava höystää omaa sisustusta. Omasta kodistani taitaa löytyä esineitä ja juttuja jokaiselta sisustusmerkiltä.

Nämä brändit kokoelmineen menevät ainakin minulla myös suhteellisen helposti sekaisin. On vaikeaa aina tunnistaa, mitä talosta onkaan kyse. Kokosin tähän postaukseen muutamia tuoreita inspiraatio- ja tuotekuvia kultakin. Tunnistaisitko muuten ilman otsikoita? 

Minusta kivointa näissä kaikissa katalogeissa on taidokas stailaus ja kerrassaan upeat kuvauslokaatiot hulppeine neliöineen ja suurensuurine ikkunapintoineen. Mistä meille kaikille saataisiin kaupunkiloftit esimerkiksi New Yorkista? BLOOMINGVILLE SS 2015Puupenkit ja erilaisista luonnonmatskuista tehdyt korit ovat olleet jo pitkään suosittuja. Ne näyttävät valkoista taustaa vasten erityisen hyviltä. 
TINE K SS 2015Tinen tavaramerkiksi ovat nousseet bambutuotteet ja -kalusteet sekä sirokehikkoiset lyhdyt. Niinikää nämä ovat parhaimmillaan pelkistetyssä sisustuksessa, ja jälleen vaaleassa ympäristössä. 
HOUSE DOCTOR 2015

House Doctor on ehkäpä teollisuushenkisin näistä merkeistä, jollain tapaa boheemeinkin. 
Vielä yksi juttu, josta en tunnu pääsevän yli millään. Vuosi vuoden jälkeen nämä nahkaiset House Doctorin Daybedit ovat kuumotuslistani kärkipäässä. Olen muistaakseni joskus selvittänytkin tuon suurimman konjakkinahkaisen lavittan hinnan ja se taisi olla noin 1600 euroa. Pieni penkki irtoaa tonnilla. Haaveisiin siis jäävät edelleen, mutta ihania ovat!


Tässä vielä linkit jokaisen talon tuoreisiin SS2015 -katalogeihin, jos haluat jatkaa ja syventää fiilistelyä:. . .


Spring inspiration. All pics from brochures. See links above! 

. . .

Kommentit

 1. Aivan ihania kaikki! En kyllä erottaisi ilman otsikoita, sen verran samantyylisiä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, en minäkään, mutta kaunista on. Se on tuo kuvauslokaatioiden ja tuotteiden pyhä liitto :).

   Poista
 2. Aivan ihana inspis postaus!! Kiitos tästä <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts