ValaisinrakkauttaMuistatteko tämän Lisa Pape-Johanssonin pallolöytöni?

Nyt tuo 1960-luvulla suunniteltu valaisin on katossa, olohuoneessa. Siitä ja valaisinmaustani noin laajemmaltikin kerron tuoreessa Oikotie Sisustuksen postauksessani, jonka pääset kokonaisuudessaan lukemaan tästä. 


Kommentit

 1. Noi in kivoja. Meillä oli yhdessä asunnossa tuon väriset kaapinovet ja yksi tuon kaakaonvärinen, samanlainen valaisin seinässä. Nyt roikkuvat valkoiset katossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :). Olen ymmärtänyt että kaakao on hieman harvinaisempi väri pallukoissa. Valkoiset on varmasti hyvän näköiset ja sopivat kaikkeen. Seinälamppuina nuo olis varmasti metkoja myös, en vaan tähän hätään keksinyt sopivaa seinää. Katto sensijaan ammotti tyhjyyttään jo neljättä vuotta.

   Poista
  2. Ei tosiaan ole yleinen väri näissä, vaan se tummanruskea. Vähän harmitti kun jätimme sen sinne vanhaan asuntoon, mutta sopi niin keittiön kaappien väreihin, että parempi niin.

   http://retromoderni.blogspot.fi/2012/10/ei-valkoista-vaan-varillisia-keittioita.html

   Poista
  3. Kävin kurkkaamassa linkin, kiitos siitä, ja siellä nökötti tuttu kaakaopallo seinällä. Tosi hyvä! Sopi kyllä mainiosti tuonne keittiöön. Meillä tuo kaakaopallo on jotensakin aivan omasta maailmastaan, mutta hauskasti sopii meillekin. Olkkarin nahkainen ja metallinen vintagetuoli on sille hyvä pari.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts