Tonni täynnä! | 1K


Tuhannen seuraajan raja meni Instagramissa rikki jokin aika sitten. Kiitos! Minusta tuo tuntuu tosi hyvältä, sillä Insta taitaa olla henkilökohtainen suosikkini kaikista somekanavista. Se on jollain tavalla niin sopivaa ja luontevaa itseilmaisua, hetkessä kiinni olevaa, visuaalista ja mielenkiintoista. 

Vuorovaikutus on tuossa välineessä myös hyvin vahvaa, ja voi jopa sanoa, että olen ystävystynyt ihmisten kanssa Instan välityksellä. Ihmisten, joita tulen tuskin koskaan tapaamaan, koska monet asuvat toisella puolen palloa, mutta joiden kanssa on paljon yhteistä; sama elämäntyyli, yhteisiä kiinnostuksen kohteita, ajatukset vain kohtaavat. 

Instassa minusta näyttäytyy hieman toisenlainen puoli ja kulma, kuin täällä blogissa. Siellä on enemmän luontoa, talokuvia luonnon ympäröimänä, sporttia, koiriamme, säätiloja, perhe-elämääkin. Pitäisikö tällaista olla enemmän täällä blogin puolella, en tiedä, mutta siellä Instassa sitä siis on. 


@tarjasnowland


. . .


I reached 1000 followers in Instagram, WOW. Thanks!Kommentit

 1. Jee onnea! :) Minulla on kyllä sisustusblogiähky eli mun puolesta monipuolisempaa postattavaa vaan kaikille, kiitos. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Blogiähky vaivaa itse kutakin toisinaan - pidetään mielessä tuo monipuolisuus.

   Poista
 2. Nyt oli kyllä sellainen instaylistys, että pitääköhän munkin tutustua, että mikä ihme se on :) Eniten ihmetyttää, miten kuvia jakamalla voi saada uusia tuttavuuksia? - Ehkä otan selvää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti siellä vaan toisensa löytää samanhenkiset :). Ja, kuvat kertovat enemmän kuin se kuuluisat tuhat sanaa!

   Poista
  2. Nytpä olen minäkin sinun instaseuraajien joukossa. Saanko kysyä, että miten käytännössä jaat kuvia sinne, siis tarkoitan, kuvasi ei näytä kännykän kameralla otetuilta...? Vai otatko ne järkkärillä ja siirrät puhelimeen/tablettiin (ja pienennät?) ja sitten jaat?
   Ihan vain itse tällaiseen käytännön seikkaan törmäsin, kun kännykän kameran käyttö on jäänyt itsellä vähäisemmäksi... Haluaisitko avata hieman? Sun kuvat instassa on niin laadukkaita, että epäilen, voiko niin laadukkaita saada millään kännykän kameralla :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts