Ruokailutilan kalustus muotoutuu


Olen työstänyt laajalla skaalalla ideoita ruokailutilamme kalustamiseksi. Ajatukset ovat saaneet jo visuaalista muotoa, jotka puristin muutaman haavekollaasin muotoon. Ajatuksissa pyörivät pinnasohvat, skandityyliset pöydät, ja ehkäpä pinnatuolit. Tuolit ovat epävakaisemmalla pohjalla, sohvasta ja pöydästä alan olla suht varma. 

Köksoffa, pinnsoffa, puusohva, pinnasohva, pieni sohva...


Pinna sitä, pinna tätä. Olen tupannut Googleen hakusanan jos toisenkin näitä kaunottaria etsiessäni. Puisia pinnasohvia saa käytettyinä Ruotsista, siellä niitä ihanuuksia riittää. On 
Nässjö Stolfabrikin ja AB Bröderna Wigells stolfabrikin valmistamia ihanuuksia laidasta laitaan. Voi ruotsalaiset sisustajat, kuinka onnekkaita oottekaan te! Suomessa vanhoja pinnasohvia ei taas sitten tule vastaan juuri lainkaan... Suomesta saa vain uusia, muutamia erilaisia malleja. 


Mutta, Oikotie Sisustuksen puolelta löytyvät loput pohdintani, haavekollaasit pöydistä, tuoleista, soffista ja tietysti tuotetiedot myös.


Kommentit

 1. Siulla on kertakaikkiaan mehukas pohdinta käynnissä...nauti tilanteesta!! Tuo suunnittelu on parasta mitä sisustukseen tulee..ai että :) Ja siulta kun tuota silmää löytyy..jännityksellä jään odottamaan mitä herkkua on tulossa :)
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi miten ihana kommentti täältä löytyikään Sari :)! Kiitos.

   Suunnittelu on tosi kivaa. Perhekin on jo tottunut puutarhakalustoon, joten on kivaa, kun voi käyttää tähän projektiin aikaa ja pohtia rauhassa. Minulla kun on tapana yleensä hieman metsästellä käytettyjä romppeitakin, niin sillekin puolelle on hyvä antaa oma aikansa.

   Mutta, jotain valmistakin jo on matkalla tänne meille. Ehkäpä jo loppuviikosta voin paljastaa täällä, mitä se on.

   Kivaa viikkoa sinulle!

   Poista
  2. Sattuipas! Ihana samoilla hakusanoilla olen minäkin netistä, torilta, sohvaa etsinyt. En keittiöön vaan kodinhoitohuone/saunan eteiseen. Siellä on nyt puutarhasohva... Taitaa jäädäkin sillä ei ole ihan helppoa löytää kevyttä, pientä ja tukevaa puusohvaa. Nuo sinun löytämäsi ovat kyllä kivoja ja laitan ne harkintaan.

   Poista
  3. Tuija, kiva kuulla! Kuulostaapa hyvältä pinnasohva saunan eteisessä! On totta, että noita ei ole helppoa löytää. Kiva, jos tästä oli apua sinulle.

   Poista
 2. Pinnasohvia voisin itsekin harkita, jos olisi ruokapöydälle tuolineen tarvetta. Tuntuvat tosi kotoisilta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristiina, olen samaa mieltä, juuri tuohon kotoisuuteen ja toisaalta skandinaaviseen fiilikseen minäkin tykästyin. Ihania ovat.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts