Nyt syödään puutarhakalusteilla
Niin siinä tosiaan kävi, että kun ruokaryhmä meni kaupaksi, oli puutarhakalut kannettava sisään. Löysin nämä viime kesänä Pentikiltä, ja hyvinhän näistä ruoka maistuu sisälläkin. Ruosteinen rautatuoli on Riihimäen edesmenneen ravintola Lehmushovin jäämistöstä, ihan vitosen maksoin.

Erkkerissä tulee muuttumaan kaikki. Ainoat, mitkä jäävät ovat messinkinen Bumlinglamppu kattoon, ja vihreä matala astiakaappi seinustalle. Jotain hirsitaloon sopivaa ja linjakasta olisi siis nyt keksittävä. Ehkä jotain vintagehenkistä, ehkä jotain skandinaavista, ehkä jotain mustaa tai harmaata, ehkä jotain valkoista. Väripilkku? En mä tiedä. Suunnitelmat ovat totaalisen kesken.

Mitä sinä ehdottaisit, ruokapöydäksi, tuoleiksi, penkiksi, muuksi?

Ilolla otan ideoita vastaan, nyt pääsee vaikuttamaan!


Tarja


. . . 


Garden furniture are now temporarily inside the house. And I'm wondering what kind of table and chairs / bench should I buy... Something Scandinavian, something white, something black, perhaps.


Kommentit

 1. Mulla tuli mieleen joku tumma pirtinkalustovaikutteinen pöytä ja penkit tai pelkkä pöytä jollain irtotuoleilla, olis aika kiva tossa vaaleessa tilassa ja kivempi istuakin kyllä.. toi hieno lamppu on hieno! Se on muuten jännä miten lapset kiintyy kalusteisiin, itsekin pienenä vieroksuin uusia kalusteita kun pidin entisistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä :). Tumma väri tai ihan jopa musta kiehtoisi kyllä, saas nähdä. Lamppu on aivan suosikki ja metsästelin sitä jonkin aikaa. Olen kyllä edelleen aivan lampun lumoissa. Totta puhut, lastenhuoneista ei parane ottaa mitään pois ;). Tämän pöydänkin kanssa teki hetken tiukkaa.

   Poista
 2. Kaunis tila! Mä varmaan laittaisin mahdollisimman yksinkertaisen ja selkeän suoralinjasin, mutta tyyliltään kuitenkin jykevän pöydän, valkoisena, ja sen pariksi vintagehenkiset tuolit erisävyisenä kuin pöytä. Tämä nyt tuli ensimmäisenä mieleen. Onnea pöydän ja tuolien etsintään, hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja mielenkiintoisesta ehdotuksesta, josta täytyy napata jotain mukaan. Olen miettinyt, että tuoleissa ja pöydässä saapi olla värieroa, reilustikin. Jotain skandi-vintage-akselia tähän täytyy löytää... Hauskaa tämä on!

   Poista
 3. Joku todella mäheen kokoinen ja tyylinen lankkupöytä.. tai kiiltävä valkoinen suurehko neliön mallinen pöytä ja tyyliin sopivat tuolit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marika! Kiiltävä toisi aikalailla kontrastia tänne, ja neliö kiinnostaa muotona. Lankkupöytä olisi tänne sopiva kyllä.

   Poista
 4. Varaslähtö pihakauteen :) Mulla on epäillys että lopputulos selviää yhtä nopeasti kun päätös edellisten luopumisestakin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, todellinen varaslähtö :)!! Hanget korkeat nietokset, ja jo on pihakalustekausi täydessä vauhdissa meillä. Joanna, oikeassa olet. Olen aika nopea liikkeissäni ja uudet suunnitelmat ovat vauhdissa, ja hieman toteutuksessakin. Kyllä se tästä...

   Poista
 5. Jos aiot tuon vihreän pikkukaapin pitää, voisiko ajatella esim vanhoja wieniläistuoleja/thonet-tuoleja samlla vihreän sävyllä maalattuna? Lampussa on retrohenkeä, sille voisi olla jotain kaveria pöydässä, vaikka teakinen 60-luvun pöytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo ehdotuksesi on suoraan toteutusvalmis ja olisi todella onnistunut. Vihreä sopisi messinkiin täydellisesti.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts