Annon kevät on täällä

Sähköpostiini kilahti Kodin Ykkösen Annon uusi kevätkuvasto. Se on raikas. Tässä muutama napsaus sieltä. Enemmän taustoja teksteineen löytyy Elämäni Kodista täältä, ja koko esite avautuu tästä.

Stailaukset ovat tosi kivat. Tuotteet ilmentävät kepeän skandinaavisia fiiliksiä ja siitähän me suomalaiset olemme viime vuosina kovasti pitäneet.

Uskoakseni huomenna tavataan taas, sillä huomenna tapahtuu eräs todella jännä juttu, josta on kyllä postattava heti tuoreeltaan.

Kaikki kuvat Kodin1 / Anno.

Kommentit

 1. Hei vaan, taidan ensimmäistä kertaa kommentoida täällä blogissasi, mutta tykkään tosi paljon postauksistasi ja kävin itse viikonloppuna kurkkailemassa Annon uusia mallistoja KodinYkkösessä ja kivalta näyttää!

  Tykkään tämän kevään värimaailmasta, joka on raikkaan heleää ja mukana myös vähän pastellisia sävyjä. Erityisesti nuo hyvin vaaleat vaaleanpunaisen, miltei puuterin sävyt kiinnostavat itseäni ja himoitsen myös pellavaverhoja, joissa sävy vivahtaa ehkä hiukan myös vaaleaan lilaan. Taitaa olla samaa sävyä kuin tuon yhden kuvan pellavaiset petivaatteet.

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle ja taidan huomenna kurkata, mitä jännittävää täällä tapahtuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sari kivasta kommentista. Hienoa, että postaukseni miellyttävät. Itse en ole Annoja vielä livenä nähnytkään - lähimpään Kodin Ykköseen on himan matkaa. Vaan täytyypä tehdä reissu, niin kivalta uutukaiset näyttävät. Pellavatuotteet ovat aivan mahtavia kesähelteillä ja muutenkin. Niitä taitaa meillekin päätyä, kunhan ostoksille ehdin. Kivaa viikon jatkoa sinulle Sari,

   Tarja

   Ai niin, ja illalla päivitellään taas :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts