Vuosi ´14 paketissa! | Happy New YearBloggaaminen on siitä hauska harrastus, että koskaan ei tiedä, mihin se johtaa. Yllätyksellisyys on vahvasti tässä touhussa mukana, ja se tekee tästä erityisen hauskaa, ainakin tällaiselle heittäytymiseen taipuvaiselle ihmiselle kuten minä.

. . .

I want to Thank You for visiting my blog in the year 2014, welcome again! 
These pics are from Paris. Hopefully I'm going to visit again there in the next year 2015.

Happy New Year!

Kulunut vuosi johdatti minut blogin kautta seuraaviin seikkailuihin:

(Juoksu- ja hyvinvointipostauksia on toivottu lisää ja koitan aloitella niiden saralla tulevana vuonna. Luonnoksissa on jo muutama aihio viimeistelyään odottelemassa.)

- Lokakuussa toimin Kodin Ykkösen virasbloggarina neljän postauksen verran;
- Marraskuussa Kalevassa julkaistiin haastis lastenhuoneisiin liityen. 
- Joulukuussa YLE haastatteli pikkukuusista
- Kuluneen vuoden päättää ja tulevan aloittaa uusi pesti Oikotie Sisustuksen vierasbloggarina.
Täällä kootusti ekat postaukseni Oikotie Sisustukselle. 
- Lisäksi 2014 kotimme kuvattiin myös erästä lehtijuttua varten ja tämä juttu näkee päivänvalonsa 2015. 


Blogin pääpaino ei kuitenkaan ole yllä mainituissa yhteistyöpostauksissa (ne antavat tähän hommaan oman mausteensa ja laajentavat näkökulmia) vaan moninaisissa sisustusaiheissa ja oman kodin ja elämän dokumentoimisessa. Tätä samaa on luvassa tulevana vuonna.

Kiitos kun olit mukana näissä vaihtuvissa vaiheissa ja toivottavasti olet jatkossakin. Teille lukijoillehan tätä teen, ja tietysti myös hieman omaksi iloksenikin, tottakai! Terkkuja myös kaikille teille ihanille bloggarikollegoille, joita olen vuoden varrella tavannut, joiden kanssa ollaan tutustuttu ja/tai tehty töitä yhdessä. Tsemppiä bloggaamiseen ja pidetään yhteyttä! Lämmin kiitos yhteistyökumppaneille mielenkiintoisista projekteista ja haasteista. 

Uusi vuosi menee minulla uuden kamerani käyttöä opetellessa. Tarkoituksena on saada ilmoille ihka oikea sisustuspostaus mahdollisimman pian - siitähän tässä blogissa on kyse. Uusi kamera vain on sen verran eri maailmasta kuin aikaisemmat digijärkkärini, että orientoitumiseen menee hetki.

Kuten edellisestä postauksestani kävi ilmi, myin vanhan kuvauskalustoni pois. Mitä sitten tuli tilalle? Päädyin pitkällisen pohdinnan jälkeen kokeilemaan peilitöntä järkkäriä Olympus OMD E-M5, putkena on herkullinen ja monipuolinen M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8.

Näillä eväillä suuntaan uuteen vuoteen 2015 ja toivotan hyvää ja turvallista vuodenvaihdetta! Meillä ohjelmaan kuuluu lasten osalta pulkkamäkeä, Jurin vetämän pulkan kyydissä oloa, tähtisädetikkuja ja napostelua. Aikuisten ilta menee perinteisesti valvoessa, että kaikilla on hyvä olla. Niin kauan kun meillä on ollut koiria, ovat vuodet vaihtuneet rauhallisesti kotona, kaukana raketeista. 

Postauksen kuvat ovat hauskasta, yllätyksellisestä, boheemista Pariisista, jossa vietimme kesällä viisi päivää. Tarkoituksena on, että tuleva vuosi tuo muassaan myös Pariisin.
Au Revoir!Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts