Oikotie Sisustus ja minä vierasbloggarina!

Oikotie Asunnot on monelle tuttu palvelu ja brändi. Asuntojen yhteyteen aukesi pari viikkoa takaperin Oikotie Sisustus. Se on aivan uusi palvelu, josta löytyy kootusti sisustusaiheisia artikkeleita, kuvia ja ideoita, sekä videoita kotien muodonmuutoksista erilaisten sisustusohjelmien parissa. Mukana ovat luonnollisesti myös Oikotie Asuntojen uniikeimmat ja herkuimmat kohteet. Kyseessä on siis aika kattava paketti sisustamisen saralla! 

Ja sitten olemme vielä me, viisi bloggaria, jotka pidämme Oikotie Sisustuksessa omia vierasblogejamme. Meihin pääset tutustumaan täällä.
Vierasblogini nimi, ainakin toistaiseksi, on simppelisti Tarjan Blogi. Mielessä on pyörinyt monenlaisia nimi-ideoita, mutten ole vielä kelpuuttanut yhtäkään.

Mutta hei! Mikä ilo, kunnia, ja mielenkiintoinen haaste tämä vierasbloggaajana toimiminen onkaan. Olen aivan innoissani, niin Oikotie Sisustuksesta, kuin omasta roolistani siellä. Tämä oma Tarja's Snowlandini toki säilyy edelleen, voi oikein hyvin ja päivittyy entiseen malliin. Tarjan Blogista muovautunee hieman erityylinen kokonaisuus, joka saa muotonsa lähiviikkojen aikana. Määrittelin tyylini myös Oikotie Sisustuksen puolella olevan "Skandinaavisen pelkistettyä hirsitaloelämää. Tyylini on sekoitus vintagea, tuunauksia, etnisyyttä, sekä inspiraatiota luonnosta ammentaen." Eli tutuilla mausteilla kuitenkin mennään!

Tällä hetkellä Oikotie Sisustus on vielä beta-versio, jota kehitetään edelleen lukijoilta tulleen palautteen mukaan. Käykää ihmeessä kurkkaamassa sivustoa, ja jos haluatte antaa ideoita ja palautetta, sitä otetaan suurella ilolla vastaan osoitteessa oikotie.sisustus@sanoma.fi.


. . . 


I'm telling in this post that I started writing a Guest Blog at Oikotie Sisustus, this time only in Finnish.


Kommentit

 1. Onnea Tarja! ❤ uusi vuosi tuo uusia tuulia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Niinhän siinä monasti käy :). Hauskaa ja jännittävää.

   Poista
 2. Melkoisen hyvin synkronoitu meidän postaukset :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli, samat ajatukset ilmoilla juuri samalla minuutilla :).

   Poista
 3. Ompas hieno juttu! Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää, alku näyttää ainakin lupaavalta, niin lupaavalta että jatkossakin voisi viihtyä. :) Onnea Tarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, ja lämmin kiitos! Aivan huippua, katsotaan mitä tuleman pitää :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos <3! Tämä on kyllä hauska ja inspiroiva projekti! Mukavaa saada tehdä tällaista.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts