Arvonta: Innolux Rondo LED kirkasvalolaite


Kuva Innolux


Arvonta on päättynyt.
Kiitos kaikille osallistumisistanne, voittajan näet täältä. 

. . . 


Työpöydälläni loistaa nyt aurinko.
Palaan siihen tuonnempana, miten se minuun vaikuttaa. 

Auringon nimi on valaisinuutuus Rondo LED, se on siro, kaunis, kirkas ja lämminhenkinen ystävä. Näin yhden päivän kokemuksen perusteella valon läsnäolo työskennellessä tuntui mukavalta. Nyt on todella pimeää täällä etelässä, kun ei ole lainkaan lunta. Aamulla töihin lähtiessä ja illalla palatessa on mustaa - tuttu tunne meille kaikille. 

Innolux ehdotti, josko haluaisin kokeilla heidän kirkasvalotuotteitaan näin pimeimpään vuodenaikaan. Lähdin innolla ja uteliaana mukaan. Aihe kiinnostaa kovasti, enkä ole koskaan käytännössä testannut kirkasvalohoitoa. Kaamosrasitusoireita minulla sen sijaan kyllä löytyy - kennelläpä ei. 

Joulun alla on erityisen mukava kertoa, että

saan arpoa kauniin Rondo LEDin yhdelle teistä lukijoistani.


Palkinnon arvo on noin 100 euroa. Arvonta päättyy sunnuntaina 14.12.
Osallistumaan pääset jättämällä kommentin tähän postaukseen. Jos haluat, kerro ihmeessä samalla onko sinulla ollut kaamosmasennusoireita tai kärsitkö näistä sysipimeistä keleistä? Oletko löytänyt ratkaisua asiaan?

Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteesi viestiisi, jotta tavoitan sinut tarvittaessa. Voit myös laittaa meiliosoitteesi minulle yksityisesti tarjassnowland@gmail.com

Innoluxin sivuilla kerrotaan, että kirkasvalolaite korvaa tehokkaasti pimeänä vuodenaikana puuttuvan luonnonvalon. Kirkasvalohoidon avulla yhä useammat selviytyvät pimeän talven aiheuttamasta kaamosrasituksesta ja -masennuksesta. Tutkimusten mukaan kirkasvalohoito parantaa energiatasoa ja vireystilaa päivän aikana.

Innoluxin sivuilta löytyy lisää tietoa kaamosmasennuksestaja kirkasvalohoidosta.


. . .


Tämä postaus on sponsoroitu.
Kiitos Innolux!
Kommentit

 1. Tuollainen valo olisi kyllä tarpeen. Pimeä kausi saa kyllä väsyneemmäksi
  ja mitään ratkaisua ei ole vielä löytynyt.
  kotihiirivarvikossa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Näin pimeänä aikana kaipaa valoa, on ihana voitto! Kyllä syksyn myötä unentarve kasvaa ja nukun "talviunta".
  Keväällä auringon myötä piristyn. kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 3. Kyllä pimeys masentaa, varsinkin nyt kun ei ole luntakaan. Mistään vakavammista oireista en onneksi ole kärsinyt, mutta eihän töihin lähtö näillä keleille (pimeydessä) ole helppoa...
  mistletoe@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Pimeys väsyttää ja teinille psykologi suositteli masennukseen juurikin kirkasvalolaitetta

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Väsymys on väistämätön kaveri tähän aikaan vuodesta,kirkasvalosta olisi varmasti apua.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 6. En pidä tästä pimeydestä sitten yhtään, ulkona on ankeaa ja koko ajan väsyttää. Kirkasvalolaitetta olisi ihana kokeilla. cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Väsymyksenä huomaan. Jos saisin, nukkuisin varmaankin piiitkät päiväunet joka päivä. Haluaisin testata, miten kirkasvalolamppu vaikuttaisi.

  S.L.

  VastaaPoista
 8. Voi miten upea arvonta. Tänä vuonna marraskuu on ollut erityisen pimeä ja synkkä. Olen miettinyt pitäisikö tuollainen kirkasvalolamppu hankkia. Aamupostia hakiessa olen ihastellut naapurin keittiön ikkunasta tulvivaa kirkasta valoa. Siellä on tankattu kirkkautta joka aamu, ja on kuulemma tehonnut :).
  naisenatalossa@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Hieno arvonta! Kaamos lisää minulla selkeästi väsymystä, unta riittäisi paljon enemmän kuin normaalisti. Kirkasvalolaite voisi olla yksi ratkaisu :) tarjasatta@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kyllä väsyttää enemmän ennen lumen tuloa. Muuten kyllä pidän talviajasta.
  netta.otamo (at) kolumbus.fi

  VastaaPoista
 11. Kirkasvalolamppu olisi mahtava! Olen muutenkin miettinyt sellaisen ostoa joskus. satsuma_h@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Miehen työhuone, tai paremminkin mies kaipaa tuota. Tai oikeastaan ihastuimme Tuboon, sillä on niin kaunis ja tyylikäs muotoilu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyisiköhän niitä tämän viikon ystävämyynneistä? Kurkkaappa ystiksen tiedot nettisivulta :)

   Poista
 13. Kiva arvonta :) Olisi kiva kokeilla josko lamppu vähentäisi talviunen määrää :D

  VastaaPoista
 14. Väsymys on kova, pimeetä on aamulla kun lähtee töihin ja pimeetä kun tulee töistä. Vähemmästäkin sitä ihminen masentuu... Toi olis ihana laite! Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 15. Vau mikä palkinto :) arvonnassa taas mukana. Itse olen viritellyt paljon jouluvaloja joka paikkaan, kaikki lisävalo on nyt kyllä tarpeen :)

  VastaaPoista
 16. Huomaan että pimeys vaikuttaa. Väsyttää koko ajan kamalasti, eikä aamuisin meinaa millään päästä sängystä ylös. Voi kun onnistaisi...
  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 17. Edellisessä työpaikassa oli kirkasvalolamppu kahvihuoneessa. Sitä olen jäänyt kaipaamaan. Täällä pohjoisempanakin on vielä kovin pimeää, välillä käy lumi muutaman päivän maassa kunnes taas sataa vettä ��

  VastaaPoista
 18. Mukana ehdottomasti. Tuollainen olisi hyvä!
  kpa1@suomi24.fi

  VastaaPoista
 19. Yleensä en ole kärsinyt pimeydestä, mutta... Tämä syksy on ollut jotain ihan ka-ma-laa. Olen jopa hieman säikähtänyt siitä huomiosta, kuinka paljon painostavan synkät ja sumuiset kelit ovat omaan mielialaan nyt vaikuttaneetkaan. Kirkasvalolampusta ei ole aiempia kokemuksia, joten sen auttavaa vaikutusta testaisi enemmän kuin mielellään. :)

  VastaaPoista
 20. Mie en kärsi kaamosmasennuksesta mutta valonvähyydestä johtuvaa väsymystä on kyllä havaittavissa. Yritän kyllä syödä terveellisesti mutta ei se oikein riitä, valoa tarttis saada enemmän :)

  kayperemmalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Todellakin tulisi valo tarpeen tänne pimeyden keskelle! Ehdottomasti mukana arvonnassa :)
  littlebigthingslittleb(a)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Hieno arvontavoitto kaamosväsymykseen! Olisi mahtavaa kokeilla sen vaikutusta.
  reija.hannula@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Arvonnassa mukana. Tähän aikaan vuodesta auringosta haaveillaan kokoajan, jos olisi mahdollista niin oltaisiin perheen kanssa talvisin aina etelässä, mutta kun ei ole mahdollista niin ehkä lampusta olisi apua ? :)

  VastaaPoista
 24. Kyllä se pimeys väsyttää ja tavallaan se talvi menee kesää odotellessa. Surku vain, kun se elämä olisi tässä ja nyt elettävänä. Olisi varmasti apua vetämättömyyteen tuolla laitteella.
  josjakun(at)yahoo piste fi

  VastaaPoista
 25. Mukana arvonnassa. Kyllä pimeänä aikana väsyttää paljon enemmän ja mielikin on välillä maassa, olisi hienoa kokeilla jos valosta olisi apua.

  VastaaPoista
 26. Työpaikalla on kirkasvalolamppu. En tiedä onko auttanut kun työ on niin hektistä. Illalla kuitenkin oon ihan kuitti ja olen harkinnut lampun ostamista kotiin. On tämä aika kurjaa tämä pimeys. Osallistun arvontaan.

  VastaaPoista
 27. Väsymys tuntuu jatkuvalta, mutta siihen tottuu. Tuollainen lamppu voisi tuoda mukavaa piristystä ja valoisampaa mieltä niin kovin pimeään vuodenaikaan. kaikkipaketissa@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mies hiljattain ehdottikin, että hankkisimme kirkasvalolampun, joten osallistun innolla arvontaan :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kyllä tämä pimee aika saa itseni kääntymään itseeni päin, ei huvita mennä eikä tehdä oikeen mitään ja kylmyys ja väsymys painaa. Ehdottomasti arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 30. Tuntuu, että väsymys valtaa aikaisemmin iltapäivällä ja aamulla vaikeampi päästä vuoteesta ylös, joten ehdottomasti mukaan arvontaan ! tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Mukaan arvontaan. Pimeät kelit saa laiskistumaan ja pienikin arjen ponnistus vaatii enemmän tahdonvoimaan. r.kemppi(at)luukku.com

  VastaaPoista
 32. Minä itse asiassa nautin tästä pimeästä vuodenajasta, mutta olisipa mielenkiintoista kokeilla tätä laitetta. johannaliina@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Mieheni on kauan puhunut tuollaisista kirkasvalolampuista, mutta niitä ei ole vielä tullut meille hankittua. Tämähän näyttää oikein kauniiltakin vielä, aivan ihanaa valoa toisi varmasti tänne meillekin!
  Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 34. Meillä oli työpaikalla pari vuotta sitten kirkasvalolamppu ja nyt jälkeenpäin ajatellen, olin aika energinen sen talven. Olisi hienoa kokeilla uudemman kerran, piristäisikö kirkasvalo tähän pimeään aikaan :D
  Mukana siis arvonnassa :)

  VastaaPoista
 35. Kärsin kyllä pimeästä ajasta ja väsymyksestä. Kirkasvalo on ollut mielessä pitkään, mutta tällä hetkellä pitää säästää autoon jne, joten ei pysty ostamaan.
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Aurinkoa kaipaan, tämä pimeys hivuttaa voimat. D-vitamiini on aseeni pimeyttä vastaan, varmaan auttaa hiukan. Valo ois mahtava!

  VastaaPoista
 37. Mua ei ole pimeys paljon haitannut, vähänhän se tietenkin harmittaa kun aurinkoa ei ole näkynyt viikkoihin. Mutta mun avomies valittaa kyllä pimeydestä. Oispa kiva voittaa ja voisin antaa tuommoisen valon lahjaksi :)
  eija87@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Tämä olisi niin paikallaan tällä hetkellä!
  Väsyttää, väsyttää ja väsyttää.
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Voi että, tuolla valolla olisi käyttöä! Syksyllä olen jonkin verran alakuloisemmalla tuulella kuin muulloin ja väsymys painaa. Nyt etenkin tuntuu, että silmät ovat koko ajan ristissä valvottavan pojan vuoksi.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 40. Ei mulla varsinaisesti mitään kaamosmasennusoireita ole, mutta pimeyden vaikutuksen huomaa unen tarpeessa. Alkusyksystä kun jäin työttömäksi, heräsin automaattisesti viimeistään seitsemältä, nyt taas kun kello soi klo 7 tuntuu että huvittais vain kääntää kylkeä. Tokihan voisin nukkua vaikka koko päivän, mutta haluan kuitenkin saada kaikkea aikaseksi. Liikunnan määrä olen yrittänyt lisätä. Tuommonen lamppu olis kyllä huikea keittiön pöydälle, samalla kun lukee aamun lehteä voisi ottaa valohoitoa :)

  tilda.vanilla@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Tarpeeseen tulisi tuollainen kyllä. Kyllähän tämä pimeä vuoden aika väsymystä ja tylsistymistä aiheuttaa. Osallistun siis mielelläni arvontaan. :) e1101012@edu.vamk.fi

  VastaaPoista
 42. Toi olisi loistava! Monta kertaa ollut mielessä hankkia mutta enpä ole vielä raaskinut satsata..varsinkin niinä pimeinä aamuina kun täytyy olla 7:00 pelipaikalla niin olisi tarvetta lisäherätykselle;) valtonen.anna at gmail.com

  VastaaPoista
 43. Yleensä tykkään syksystä ja tästä pimeästä ajasta...tänä vuonna on toisin ja valolle olisi käyttöä.
  irmastiina@gmail.com

  VastaaPoista
 44. kyllä tulis niin tarpeeseen. Masennun tästä jatkuvasta pimeydestä kun ei tiedä mikä vuorokaudenaika on menossa. Energiaa ei ole lainkaan. Kevättä odotellessa.

  VastaaPoista
 45. Tänään klo 9.30 oli sisällä niiiiin pimeää, että piti räpsäytellä "kaikki" valot päälle. Ei ihme jos väsyttää! Mukana arvonnassa jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 46. Vitamiinien voimalla olen koittanut jaksaa, mutta kyllä valohoito olisi paikallaan.
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 47. Tämän minä tarvitsisin :)
  sankos74 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Pimeät päivät vetävät mielenkin mustaksi, joten kirkasvalolaite tulisi todella tarpeeseen!
  milja.amelia@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Mukana arvonnassa!
  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Mukana arvonnassa! Keskellä päivää täällä haukottelen ja olo on vetämätön vitamiineista huolimatta.. Tänä syksynä ankea pimeys on jotenkin käynyt päälle enemmän kuin ennen.. Mutta joulua ja valoa kohti onneksi mennään! :)
  kinnunenmerja78 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Ehdottomasti mukana! :)
  kuiskaa@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Todellakin on oireita kun päivät lyhenee ja pimenee-nytkin tuntuu ettei jaksa tehdä yhtään mitään ja nukkua voisi vaikka suorokaudne ympäri.on tosi vaikeaa motivoida itseään tekemään jotain.B-vitamiini piristää vähän, mutta ehdottomasti olen arvonnassa mukana:)

  VastaaPoista
 53. Mukaan arvontaan! Väsymys on ollut seuranani koko syksyn, osin huonon hemoglobiinin takia, mutta kyllä tämä päivien pimeyskin varmaan pahentaa. Kirkasvalolamppua olen kaupassa katsonut, mutta kalliin hinnan takia jäi ostamatta. Lunta odotellaan jo kovasti koko perheen voimin tänne pimeyteen. Yksi lapsistakin epäili ulkoillessamme, että aurinko on matkustanut etelään piiloon pimeältä, niin kuin mummikin aina matkustaa.

  VastaaPoista
 54. aamulla tekisi mieli vetää peitto korviin ja antaa unen jatkua...enemmän kuin mielelläni tuollaista kokeilisin =) hennamake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 55. Minäkin osallistun! Vaikka talvea ja lunta muuten rakastankin, on tämä jatkuva pimeys masentavaa ja imee kyllä kaikki mehut. Itsellä on on pidempään kiinnostanut kokeilla tuollaista kirkasvalolamppua, mutta korkean hinnan vuoksi jäänytkin (ainakin vielä) vain haaveilun tasolle. Siihen asti mennään vitamiinien voimalla! :p

  VastaaPoista
 56. Kyllä pimeys väsyttää normaalia enemmän ja saa mielen alakuloisemmaksi. Valon piristävä vaikutus on ilmiselvää. Kirkasvalolaite on ollut monesti mielessä!
  T. Mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 57. Mukana. Valo aina piristää. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Minulla ei ole mitään kokemusta kirkasvaloista, mutta uskon sen energisoivaan vaikutukseen erityisesti pimeinä aamuina. Sen sijaan rintasyöpää sairastava hyvä ystäväni on ylistänyt sitä yli kaiken. Tämä sinulla oleva yksilö on mielestäni muotoilultaan onnistunut. Sijoittaisin sen auringoksi makkarin seinälle ja sytyttäisin herättyäni ja nauttisin hitaista aamuista sen valossa ennen päivän askareisiin ryhtymistä. Terkuin Riitta, tissarii@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Valon tarpeessa!! Mukana arvonnassa.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 60. Kaikkeahan voisi kokeilla - haukotus - kaamosoiretta vai aitoa väsymystä... Joulun odottaminen ja siihen valmistautuminen tuo piristystä tähän pimeyteen.
  Osallistun yhdellä arvalla hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 61. Valo olisi tarpeeksi. Syksyn pimeys väsyttää ja kaikki makea tuntuu maistuvan turhankin hyvin.
  sari.laitinen at hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Varmasti löytyisi käyttöä tuolle lampulle. Itselläni ainakin on yleensä syksyllä kausi jolloin sängystä ylöspääseminen on erityisen vaikeaa..

  Veera/ veetu89 at jippii.fi

  VastaaPoista
 63. Itselläni on sellainen herätysvalo käytössä. Se on miehen, mutta onneksi siihen saa kaksi herätystä ;) Siitä on jonkin verran apua aamuisin herätessä, mutta tälläistä lamppua olisi mukava kokeilla. Tuntuu että pimeän aikaan olen aina väsynyt.
  moonangel_(att)hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Hienoa, että kirkasvalolamppukin on saanut kauniin muotoilun. Innoluxilla on muitakin jänniä valaisimia. En kärsi varsinaisesta kaamosmasennuksesta, mutta hämäryydestä johtuvasta energianpuutteesta kyllä. Olen ajatellut kokeilla kirkasvalolamppua, monia se on auttanut, mutta ne ovat olleet aika kömpelön näköisiä. Tuollainen aurinko kirkastaisi synkimmänkin päivän, ihanan siro.

  VastaaPoista
 65. Kyllä vetää mieltä matalaksi. Yritän torjua sitä takkatulella,kynttilöillä,hyvällä seuralla ja D vitamiinillä. Tuo olisi ihan huippu laite koko perheelle. Ihana tapa olisi aloittaa aamu tuon loistaessa. <3 syrjalandia(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 66. Olisipa ihanaa hörppiä aamukahvia pöytäauringon ääressä! ♥

  Mukana peukut pystyssä countrysally(at)wippies.com

  VastaaPoista
 67. Kyllä pimeys vaikuttaa, mutta ei onneksi ihan masennuksen puolelle vedä.
  Kirkasvalo toisi ehkä lisää virtaa arjen pyöritykseen :)
  mutkumiehaluun@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Arvonnassa mukana!
  Tulee aika helposti masentavia mietteitä, varsinkin jos sataa vettä.
  Pakkasta ja maa valkoiseksi ja toimintaa vähän koko ajan niin pysyy mieli virkeänä! :)
  - Kaz

  VastaaPoista
 69. Minulla on työpaikan kiertävä kirkasvalolamppu ollut pari viikkoa käytössä ja täytyy sanoa, että se on mahtava! Energiatason nousun todella huomaa. Rondo toisi auringon kotiinkin! :)
  Ihanaa joulun odotusta kaikille!
  hansunen@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Äidilläni on tälläinen kirkasvalo lamppu.Ja voin sanoa että tuo ihanaa mielihyvää loistaessaan siinä kahvipöydällä!!! T:Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Kyllä tänne lisää valoa kelpais!!! mukana ! jutska
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 72. Mukana arvonnassa, uskoisin lampun tuovan lisää energiaa, joka on kovin vähissä tällä hetkellä pimeydestä johtuen.
  wafer@suomi24.fi

  VastaaPoista
 73. Itselläni on tämä loppuvuosi ollut todella tuskainen kaamoksen myötä, tuntuu ettei energiaa riitä mihinkään, haluisin vaan nukkua. Olen joskus näitä valaisimia miettinyt, mutta ne ovat niin rumia niin ovat jääneet ostamatta, mutta tämä on todella tyylikkään näköinen:)
  jenny.ramo@hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Kaunis ja piristäisi tätä pimeää aikaa. Itse laittaisin sen esiteinini työpöydälle antamaan iloa ja valoa läksyhetkiin 😊.

  VastaaPoista
 75. Tänne pimeyteen tarvitaan tuollainen! Tuntuu ihan syyskuulta kun aurinko ei ole näyttäytynyt pitkään aikaan ja luntakaan vielä maassa...

  VastaaPoista
 76. Mukana arvonnassa! Tälläisestä olen haaveillut! Marraskuun pimeys ei tunnu hellittävän näin joulukuussakaan eikä lumesta ole tietoa täällä Pohjanmaallakaan. tarue79@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Mukana arvonnassa! Pohdin jo, hankinko itselleni joululahjaksi kirkasvalolampun, koska kaamosväsymysoireita todellakin on. teea.kauppinen@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Totta tosiaan tässä on jo vaikka mitä masennusta. Silmiä ei saa koko päivänä auki ja makeaa voisi syödä koko ajan. Eli odotan lunta,että edes vähän olisi valoisampaa. Ja jouluvalot vähän tietty auttaa. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Mukana arvonnassa:) Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 80. Kirkasvalolamppua olisi kiva päästä testaamaan, olisiko vaikutusta vähentämään aamuväsymystä :)
  minddu6@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Tuollainen aurinko tulisi kyllä tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 82. Väsyttää! Mutta syy voi olla, että nukun ehkä liian vähän. Toisaalta: kesällä pärjää selvästi lyhyemmillä unilla kuin talvella. Arvonnassa mukana! :) kaasu83 (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 83. Valoa kansalle ja näkkileipää nälkäisille ;) Osallistun arvontaan. hannu.raty@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 84. Kyllähän se kaamosmasennus vaivaa. Lunta ja aurinkoa odotetaan, että hieman tulisi valoa. Tuollainen tulisi kyllä todella tarpeeseen!! ;)
  tiiun(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Täällä tankataan d-vitamiinia ja uutena kokeiluna maca-jauhe, joka tuntuu antavan lisäenergiaa ainakin minulle :) Kirkasvalolamppu olisi kuin lottovoitto! merja.selviranta@gmail.com

  VastaaPoista
 86. D-vitamiinia vetelen ihan kunnon annokset päivittäin ja ulkoilen ja syön terveellisesti.
  Lampusta olisi varmasti upua, sillä edelliset eivät vielä yksin riitä.
  holopaisen_veera [at] luukku.com

  VastaaPoista
 87. Juu tarpeeseen tulisi.
  marjo.vesanto@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Ei, en ole koskaan sairastanut kaamosmasennusta...
  leenvikki at gmail.com

  VastaaPoista
 89. Todellakin tulisi tuollainen tarpeeseen tähän aikaan vuodesta! tijoko(at)luukku.com

  VastaaPoista
 90. Mukana arvonnassa :) Kyllä tulis valolle käyttöä kun ei ole varaa lähteä etelän matkalle.
  minttu_miettinen84@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Nyt olen pannut merkille voimattomuuden ja aikaan saamattomuuden... Jos odottaa kevättä ja aurinkoa? Mahtaisiko lamppu tepsiä? Arvonnassa mukana..bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Arvonnassa mukana. Itselläni on jo Rondo kolmatta talvea kotona. Toivoisin lamppua myös työpaikalleni. anu.lumme@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Mulla on joka syksy sama juttu, tällainen kaamosmasennus ja väsyttää koko ajan, ja vaikka nukkuisi hyvät yöunet niin silti väsyttää. Haluaisin kokeilla auttaako kirkasvalolamppu asiaan ja itse asiassa puhuin tällä viikolla siitä miehelleni, että pitäisi hommata :)
  Toivottavasti arpaonni suosii!
  Sarre3@suomi24.fi

  VastaaPoista
 94. Ehdottomasti haluaisin tuon lampun.
  tstoivola@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Kärsin pimeästä, kunpa tulisi edes lunta vähän valaisemaan. Kaamosmasennusta lievittelen kynttilöillä =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 96. oi, ihana valo! tarvitsen! onnellinen@outlook.com

  VastaaPoista
 97. Voi mikä arvonta! Ehdottomasti mukaan. En oikein tunnista itsessäni kaamosmasennusta, mutta olisipa mielenkiintoista nähdä valon tuoma ero olemukseen. Yövalvomisten takia täällä mennään tasaisessa sumussa:D
  kaneliajakardemummaa(at)live.fi

  VastaaPoista
 98. Tämä laite olis ihan mahtava kotiin, uskoisin että huomaisin eron vireystilassa sen avulla :)
  Sara.kukkonen60@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Muutimme vuosi sitten isosta kaupungista maalle. Viihdymme mainiosti, mutta suurin yllätys on ollut se "kaiken imevä", syvä, pimeys mikä täällä vallitsee kun ei ole kaupungin valoja ympärillä. Tämä valo olisi huippupiristävä ihana yllätys!

  VastaaPoista
 100. Olisipa mahtava kokeilla kirkasvalolaitetta. Tuntuu kuin olisin jonkinlaisessa talvihorroksessa, kun niin väsynyt usein.
  mariah-79(a)suomi24.fi

  VastaaPoista
 101. Kyllä aurinkoa on ikävä, ja sinistä taivasta! Valoa. Sitähän tässä nyt kaipaa, tietäisi onko hereillä vai valveilla.
  eMaarit
  house.collection8(at)gmail.com

  VastaaPoista
 102. Kävin äsken lenkillä mustan koiran kanssa. Jos talutin ei olisi heijastinkankainen, en olisi nähnyt yhtään, missä koira kulkee. Pimeää siis on. Kärsin kaamosalakulosta, masennus on ehkä turhan ankara sana. Tänä syksynä olo on todin ollut virrkeämpi kuin aiemmin, koska olen harrastanut liikuntaa ja luopunut jatkuvasta viininlipityksestä. Lamppu on vielä kokeilematta. T. Lehtovaara.riikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Ihana valo! En edes muista milloin aurinko on viimeksi näyttäytynyt. Auringon korviketta voisi näin arvalla havitella. Aurinkoa ja juoksuiloa sinulle! einie76@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 105. Aurinkoa kaivattaisiin :). Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 106. En ole lainkaan syksyihminen, lisäenergia valon muodossa tulisi tarpeseen!
  wonderwhy@netti.fi

  VastaaPoista
 107. Mukana ollaan, pojan herättäminen aamulla on niiiin vaikeaa, jos tämä vaikka auttaisi.

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 108. Kyllä tarvisi kirkasvalohoitoa tähän aikaan, kun lumiki puuttuu vielä maasta. Vaikeuksia on kyllä herätä.
  tha6@mbnet.fi
  Mukavaa joulunootusta :)

  VastaaPoista
 109. Vau! Olen koko pitkän pimeän syksyn miettinyt, että tätä minä kaipaisin, mutta edelleen olen ilman. Jospa onni potkaisisi! :)

  VastaaPoista
 110. Tyylikäs ratkaisu väsymykseen olisi enemmän kuin paikallaan minimalistin kodissa! ainovirta@hotmail.com

  VastaaPoista
 111. Mukana arvonnassa! riista.kattila@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Pimeys väsyttää, valoa kaivataan. Mukana arvonnassa.
  riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 113. Ihana olisi! Saisi vähän potkua pimeisiin aamuihin. Ja harmaisiin päiviin.
  Leenu
  leenuliinukka@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Tämä pimeys tosiaankin masentaa ja väsyttää. Ihanaa sen sijaan on, että nykyään on tollaisia kauniitakin kirkasvalolamppuja :)
  jippurajr (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 115. Kyllä pimeä aika tuuppaa viemään mehut aika totaalisesti. Apu olisi tarpeen :)
  cirkus.joanna@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Tulis valo tarpeeseen, täällä kyllä huomaan että pimeys vaikuttaa mieleen ja jaksamiseen. Olo on väsyneempi näin pimeän aikaan, vitamiineja olen alkanut syömään enemmän nyt kun tuli pimeämpää :) Lunta odotellaan!
  laura.charlottta (at) gmail.com

  VastaaPoista
 117. Rakkautta ja valoa-ainoat jota tarvitaan! carojalava@gmail.com

  VastaaPoista
 118. Kirkasvalohoitoa on minulle suositeltu ja lampun hankintaa olenkin pitkään harkinnut. Ne on aina vain melkoisen pitkissä kantimissa pienituloisella nämä hankinnat. (Joka ei sinänsä ole huono asia, tuleepa tehtyä harkittuja ostoksia ja silloin sitä jotenkin nauttiikin niin kovasti, kun vihdoin saa hankituksi jotain mistä on kauan haaveillut :)) Ja onhan näissäkin onneksi hinnat vähän laskeneet ja nykyään tarjontaakin löytyy jo paljon paremmin kuin joitain vuosia sitten.Kaaosmasennusoireita on, väsymystä ja nukkumisvaikeuksia, juuri niihin voisi kuulemma kirkasvalolampusta saada paljon apua. Todella suurella mielenkiinnolla jään seuraamaan, millaisia kokemuksia sinulla on lampun testauksen suhteen.

  VastaaPoista
 119. Kirkasvalolamppu oli aiemmin käytössä useita vuosia ja auttoi kyllä. Nyt vanha Aholaidan konkurssipesästä hankittu on sanonut työsopimuksen irti, joten uusi tulisi tarpeeseen. Terv. Maija Onkiniemestä, sähköpostiosoite sinulla on tiedossa :)

  VastaaPoista
 120. Pakko ostaa -hankinta. Mutta siltä varalta jos arpaonni suosisi, niin osallistun kuitenkin :) emmiina ät gmail piste com

  VastaaPoista
 121. Mukana! Vaikka lunta meillä onkin, niin pimeää silti riittää. Sähköposti: ekheikkila (at) gmail.com

  VastaaPoista
 122. Mies kertoi lukeneensa että täällä Keski-Suomessa paistoi aurinko marraskuussa kokonaista 3,5 tuntia...
  Ja sen huomaa! Taistelussa pimeyttä vastaan olen ottanut käyttöön järeät aseet; kirkasvalolaite, vitamiinit, ulkoilu (pimeässä, heh!) ja uni. Kirkasvalolaite tekisi terää töissäkin kun aamulla ei ehdi reilua puolta tuntia kauempaa laitteen ääressä paistatella. Siksi mukana arvonnassa! tuija.sieppi@jkl.fi

  VastaaPoista
 123. Mukana arvonnassa,
  valohoitoa tahtoisin kokeilla!
  mussaka@luukku.com

  VastaaPoista
 124. Mukana arvonnassa, sillä mitään valohoitoa muuta kuin etelän aurinkoa en ole kaamosväsymykseen kokeillut. Tarpeeseen tulisi, terkuin Suska koivuladesignesta. susannatuukkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Tästäpä isännälle joululahaja...Itessäni en ole muita oireita kaamoksessa huomannu kun että suklaata kulluu. Kesähelteillä sen syönti kun ei juolaha mieleen :) Terv. lovviisa@luukku.com

  VastaaPoista
 126. Kyllä tämä jatkuva pimeys ja lumenpuute väsyttää vaikka mitä yrittäisi keksiä.Kirkasvalolamppua olisi kiva kokeilla joten mukana arvonnassa.Unsku
  ulla.kolomainen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 127. Kaamosoireilu on valitettavan tuttua. Päivät menevät horteessa ja iltaisin maistuu suklaa liiankin hyvin! Ehkä kirkasvalolamppu auttaisi. prunellax (at) yahoo.com

  VastaaPoista
 128. Kyllähän se näin täälläkin on, että kaamos tuntuu luissa ja ytimissä...lapsille tulee tiuskittua ja miehelle kiukkuiltua...eli ihan perhettäni ajatelle lampun voisi tänne lähettää:)

  VastaaPoista
 129. Tämä syksy on varsinkin ollut tuskien taival, nyt sentään hiukan lunta tuli, mutta valok tarpeessa täällä edelleen...

  VastaaPoista
 130. Piristystä vailla tosiaan, tämä saattaisi auttaa! :) maia34(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 131. Tämä tulisi niiiin tarpeeseen!! marjut piste borgenstrom ät parnet piste fi

  VastaaPoista
 132. Hyvää päivää teille kaikille,
  Oletko osastolla? Onko sinulta evätty laina pankilta tai yksityisiltä lainayhtiöiltä? Vai tarvitsetko lainaa laskujen maksamiseen? Kaikille projekteillesi, olosuhteistasi riippumatta * Investoinnit * Luotto, Kulutus, Kiinteistösijoittaminen, Yrityksen perustaminen Älä enää huolehdi, Apusi tulee nyt, lainayhtiömme on lainalainayhtiö, joka tarjoaa kaikenlaisia lainoja ihmisille, yrityksille kenelle tarvitsen lainaa alhaisella 3% korolla, ota meihin yhteyttä nyt saadaksesi lisätietoja, lähetä meille sähköpostia: qinweiping85@gmail.com whatsapp-yhteys: +14802455479

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts