Vanha pallovalaisin lastenhuoneessa | Vintage ball light

Kierrätys jälleen kerran kunniaan. Tämä keltainen aurinko löytyi Tampereen Pispalasta, viehättävän talon kylmäkuistilta, kun olin hakemassa ihan muuta tavaraa. Lamppu lähti mukaan. Johto oli poikki ja siitä puuttui pistoke, mutta muutoinhan tämä on hyväkuntoinen aikansa kuva. Mieheni hankki ja kiinnitti pallukkaan uuden töpselin, ja viime viikolla ruuvasimme valon nelivuotiaan tyttäremme seinälle lukuvaloksi.


. . . .


Yellow vintage wall lamp is now fixed and working well.
Pics are from our 4-year-old daughter's own room. 
Popples toy is from my childhood. Still so sweet. 


leander junior bed, white wash bed, leander juniorivuode, leander sänky
Tyttö oli jo kovasti odottanutkin ihkaomaa lukulamppua. Hän vaan antoi äidilleen niin haastavan, mutta kiehtovan toimeksiannon, että sen toteuttamiseen meni tovi. Vanhan lampun piti nimittäin olla kirkkaan punainen tai keltainen, ja sen piti olla kuin bumling. Hehheh, mistä lie tämä visio tarttunut.

Värikästä seinäbumlingia ei reilussa puolessa vuodessa tullut vastaan (tuli vain äidille tämä kultainen...). Kun siellä Pispalassa näin kirkkaankeltaisen vanhan Suomalaisen pallovalaisimen, totesin, että tämä on täydellisen pikkutyttömäinen. Toimeksiantaja oli onneksi enemmän kuin tyytyväinen ja on nyt kovin ylpeä omasta lampustaan.

Muistaako kukaan muuten näitä 80-luvun Popples-leluja? Tämä oli minulle aikanaan tosi rakas. Nyt se nukkuu tyttären viekussa.


Kommentit

 1. Mun vihreä Putter niminen Popples on tytöillä leikeissä :)

  Mirze

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putter <3
   Tuo sinun salanimi on Mirze kyllä ihan paras. En viitsi omaani tässä yhteydessä julkistaa ;) ;)

   Poista
 2. vitsi miten pirteä ja kiva ja kyllä tulee oma lapsuus mieleen. <3 Kiitos nostalgiamatkailusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva kuulla, että tuotin nostalgiaelämyksen :). Kiitos Tiia.

   Poista
 3. Oi miten pirtsakan värinen! Itse tein hiljattain samantyylisen löydön kirppikseltä. Moitteettomassa kunnossa oleva vaaleanpunainen retropallovalaisin, 3€. Tottahan toki se lähti mukaan! Näistä tulee niin hyvälle mielelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme euroa :)! Se oli edullinen, huippulöytö, onnea Maria! Totta, palloista tulee väkisin hyvälle tuulelle, niissä on jotain simppeliä leikkisyyttä - ja retrofiiliskin toki viehättää.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts