Sisustukseen sopiva klassikkolelu | Black Toy MopedYksi syksyn parhaita sisustus- ja käyttötavarahankintojani on eittämättä kotimainen Plaston musta potkumopo. Näin sieluni silmin, kuinka hyvin se sopisi alakerran väreihin, marssin paikalliseen markettiin ja hihkuin riemusta, kun hyllystä löytyi yksi ainoa musta.

Potkumopo on siitä lähtien ollut tehokäytössä. Meidän lasten lempileikki on nimittäin ajaa peräkkäin alakerrassa olkkari-erkkeri-keittiö-eteinen -ympyrää kilpa-ajona. Tytöllä on aikaisemmin ostettu Plaston punainen maasturi ja pojalla tämä musta kiitäjä.

Plasto on kotimainen, Ahvenanmaalla sijaitseva yritys, jolla on pitkät perinteet. Meitä löytyy paljon Plaston leluja. Ostan niitä siksi, että niissä on jokainen yksityiskohta mietitty loppuun asti, nimenomaan lasten ja turvallisuuden näkökulmasta. Olen huomannut, että hinnaltaankin ne pärjäävät mainiosti kilpailijoilleen. Tämä ei muuten ollut maksettu mainos, vaan perheenäidin kirjoittama pieni ylistyspuhe toimivien kotimaisten tuotteiden puolesta. 

Löytyykö sieltä muita Plastofaneja?Yllä olevassa kuvassa näkyy muuten hyvin yksi meidän perheen arkitodellisuuden kulmakivistä. Koirankarvat. Niitä on joka paikassa, ja toki mustassa mopossakin ne näkyvät oikein mainiosti. Aivan sama, oletko imuroinut minuutti sitten, otatko pakastimesta ruokaa tai avaatko matkalaukkusi Pariisissa, päällimmäisenä on muutaman karvan verran alaskanmalamuutin pohjavillaa, (onneksi) jo yhdeksättä vuotta.

Kivaa huomenna alkavaa viikkoa!


. . . 


I really like this toy; it's beautiful and fits so well our livingroom's color theme.
This black toy moped is made in Finland, by Plasto. 
Kommentit

 1. Meilläkin löytyy sininen mopo :) Itse kannatan Plastoa, sillä se on yksi harvoista isoista yrityksistä jotka tekevät edelleen tuotteensa suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tosiasia on näinä aikoina huomion arvoinen ja kannatettava seikka! Hyvä Plasto - autetaan pitämään tuotanto kotimaassa.

   Poista
 2. Teillä on tosi kaunis ja seesteisen näköinen koti :) TOsin pienillä lapsilla se on välillä varmaan kaikkea muuta kuin seesteinen :D

  http://ellysinbakemyday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos! Todellakin, seesteisyys "hieman" peittyy pikkuautojen, legojen ja lelujen alle, mutta lasten temmellyskenttääkin tarvitaan - ovat vielä niin pieniä että leikkivät äidin ja isin lähellä, eli koko alakerrassa ;)

   Poista
 3. Mulla on ollut tämmöinen mopo sinisenä :) sillä hurjasteltiin kesät pitkin pihamaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)! Mulla ei ollut. Tekisi mieli kokeilla, mutta tuo ei taida minun painoa kestää, vaikka kestävää laatua onkin ;)

   Poista
 4. Hih, musta potkumopo sopii todellakin hyvin sisustukseen! :)

  VastaaPoista
 5. Tää on niin ihana, muistan omasta lapsuudestani, että veljeni tämmöisellä huristeli :) meille tulee kans tämmöinen ehdottomasti, kun meidän pikkuvauveli vähän kasvaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Marika! Plasto on tosiaan niin vanha, että siitä on omakohtaisiakin muistoja. Kivaa kun on tällaisia äidiltä ja isältä, tytölle ja pojalle tyyppisiä brändejä olemassa, vieläpä kotimaassa.

   Poista
 6. Toi mopo on kyllä ihan klassikko lelu, meidän jo isot mukulit kans ajeli tuommoisella. Heillä oli myös semmoinen pikku kärry jota sai työntää (oli muistaakseni myös plaston valmistama) kun opettelivat kävelemään...ja sen renkaita sai säädettyä niin, että ne vähän jarrutti mennessään. Ja monenmoista kuormuria ja kaivinkonetta on plastolta kans ostettu. Ja kestäviä ovat olleet ja kierrätetty on monelle muksulle. Hienoa, että vielä valmistavat näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plaston vihreällä taaperokärryllä nuo meidänkin lapset ovat opetelleet kävelemään :). Serkulta saatua kaivuria sun muuta löytyy vinot pinot - ihania kestäviä klassikoita ovat. Kierrätys kunniaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts