Lasten koti | Haastattelu Kalevassa


Toimittaja Neena Kuukasjärvi otti minuun taannoin yhteyttä. Hän halusi kuulla mietteitäni lastenhuoneiden sisustamisesta. Aihe tuntui heti omalta - olen omien lasteni myötä hullaantunut aivan tyystin lastenhuoneiden maailmoihin. Ehkäpä juuri lastenhuoneiden kohdalla voin hyödyntää maksimaalisesti minulle mieleistä kierrätysperiaatetta ja tuunaustaitojani.

Meidän muksujen huoneissa on pääasiassa kierrätyskalusteita ja vanhoja löytöjä, jotka on otettu uudelleen käyttöön. Vain sängyt ovat uudet. Vanhoissa kalusteissa kivointa on ajatus, että ei se ole niin justiinsa. Pienet ja isommatkin kolhut vain parantavat vanhojen puuhuonekalujen patinaa. 

Kalevassa julkaistun jutun kokonaisuudessaan voit lukea tästä linkistä, klik. 


Olen postannut paljon lastenhuoneista, meidän ja muiden, täällä blogissani. Kaikki lastenhuonepostaukseni pääset lukemaan tästä, klik. 


Lastenhuoneisiin sopivia nopeita ja helppoja DIY-projektejani ovat olleet mm. nämä:Eläinhahmoista asetelmia, osa1 ja osa2

Vanhoja rottinkihuonekaluja on näppärä spreijata kirkkailla väreillä, näin niistä saa hyviä lastenhuoneen kalusteita. Tässä ja tässä yksi idea. 

Kommentit

Most popular posts