IKEAn jouluinen pressitilaisuus | IKEA press event


Vietimme keskiviikkoillan Iksun pressissä. Tilaisuus oli todella lämminhenkinen ja Kaapelitehtaalla oli reilusti tilaa ja aikaa treffailla bloggarituttuja, joita oli paikalle saapunut kiitettävä joukko. Terkut vaan kaikille, oli kiva nähdä teitä! Paikalla oli myös paljon lehdistön edustajia. Mahtijuhlat siis. 

Perehdyimme muutaman napakan slideshown verran ensi kevään ja kesän uutuuksiin ja mukavan näköisiä juttuja näyttää olevan tuloillaan. Erityisesti minua puhuttelivat uudet lanseerattavat ruokapöydät, etsinhän meidän kaamean mäntypöydän tilalle lapsiperheen kestävää kaunotarta. 

Minna Jones oli stailannut tilaan erilaisia jouluisia kokonaisuuksia Ikean tuotteilla. Katosta roikkuvat pikkukuuset olivat uniikit ja hauskannäköiset. Seisoin yhden kuusen alla ja juttelin innoissani, en huomannut, että kuusenkanta oikeastaan hipoi hiuksiani (olen aika pitkä). Bloggarikollegat auliisti valistivat, että näytin siltä, kun minulla kasvaisi puu päässä. 


Tagilla #ikeajouluilta löytyy muuten instagramista enemmänkin matkua läsnäolijoiden dokumentoimana. Tuo vaneriin rei'ittämällä tehty ja takaa valaistu teksti oli sananmukaisesti loistava idea. 
Sinkityt ja nahkasomisteiset Ryssby 2014 erikoismallistoon kuuluvat kirstut ovat mainiot, ja niitä saa nyt tavarataloista. 

Valkoinen keraaminen, suuri Ryssby-kynttilänjalka asteli suoraan sydämeeni. Hihkuin useampaan kertaan, että tämähän on kuin Carl Larssonin maailmasta konsanaan, tällainen pitää ostaa omaksi. Kotona paljastui, että mukaan sujautetussa lahjakassissa oli mm. juurikin tämä tuote. Mikä onni!

Ikea arranged press event with great Christmas atmosphere last wednesday at Kaapelitehdas, in Helsinki. I really enjoyed that evening - there were lots of blogger colleaques and journalists there! Food was also delicious. 


Kommentit

  1. Voi, on varmasti ollut inspiroiva tilaisuus! <3 Kuvista löytyy hienoja ideoita, kuten esimerkiksi tuo sängyn yläpuolella oleva keppi jossa valot roikkuvat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo "verhotankoon" tehty valoripustus on herkku, sitä ihasteltiin porukalla. Kiva kun tykkäsit postauksesta. Käyn aika harvoin tilaisuuksissa, vaikka kutsuja tulee suht paljon. Nämä Ikean ovat yleensä olleet onnistuneita, ja näin tälläkin kertaa :).

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts