Boheemi kesäparatiisi | Bohemian and Joyful Summer Paradise


Huomiseksi on luvattu lumimyrsky. Siksipä lyön pöytään nämä kuvat juuri nyt. Odotan lumikaaosta uteliaan innoissani, sillä rakastan talven tuloa. Mutta samalla tuntuu aivan mahdottoman hyvältä muistella viime kesää ja vaikkapa tätä paikkaa.

Vierailimme Leva kungslador -nimisessä paikassa Gotlannin designmatkallamme (blogiyhteistyö / Visit Sweden), jopa kahteen otteeseen. Tämä boheemi, välitön ja rento kesäparatiisi on kaikeksi onneksi ihan jokaiselle avoin. Siellä voi syödä, kahvitella ja sieltä saa Gotlannin parhaat pullat ja tuoreet leivät. Hyvällä säällä voi maata nurmikolla räsymatoilla. Aina voi lisäksi shoppailla ja löytää maagisia tiloja - kaikkea olen kokeillut ihan itse ja näistä aineksista tämä tuleva postauskin koostuu.

Tänne voisin hyvin kuvitella meneväni myös koko perheen voimin, pienten lastenkin kanssa. Temmellystilaa riittää ja buffa on niin maistuva ja ruhtinaallisen runsas, että siitä jokainen löytää varmasti mieleistään syötävää. Mielestäni paikka on must kaikille Gotlannin kävijöille. Seuraavat kuvat alleviivaavat väitettä ihan mukavasti.


. . . . .


This Summer Paradise in called Leva Kungslador. It's in Sweden, on an isle called Gotland. Let these pics speak for itself - the place is bohemian, the feeling is warm, food is delicious and grass is also greener, of course!  I love it. I had a chance to visit this place last summer when I took part Gotland Design Tour, organized by Visit Sweden (blog cooperation). 

See also my previous posts from Gotland, here.


. . . . .


RUST, GERANIUMS AND JOY OF LIFE - WHAT A MILIEU
RUOSTETTA JA PELARGONIOITA


Leva Livet means Live Life!


Leva livet on muuten aika osuva ja hyvä toteamus ihan jokaiseen arkipäivään! Tässä paikassa on iloa ja iloisuutta, ihan joka puolella, pienissä yksityiskohdissa ja suurissa linjoissa myös. Räsymatot ja säkkituolit nurtsilla edustavat suuria linjoja, kun taas vanha sähkökaappi ja kiviin raapustettu pieni ohje sitä pienempää piperrystä.


A LARGE PERGOLA MADE OF GLASS
SUURENSUURI LASINEN PIHARAKENNUS

Tämä kokonaisuus mykisti. Joimme lasipergolan pihassa kaffet, ja ryntäsimme sen jälkeen sisään kuvaamaan - paljon. Tämän kun saisi omaan kotipihaan, aijai!


lasinen pergola, white pergola, gardening,
flowers, pots, baskets

pottery, vedkaminer, old fireplace,
pottery, pelargoni
geranium
bohemian interior, shabby chic, recycled furniture, leva kungslador, sweden, gotland, scandinavian interior, summer, sommar, summer house, pergola
LET'S CELEBRATE SOMETHING
VINTILLÄ VAIKKA NAIMISIIN


Pitkän piharakennuksen vintiltä löytyi tämä mykistävä juhlatila. Kiviseinät, lautalattiat, viirinauhoja, ja toisessa päässä baaritiskin tapainen. Tässä tilassa kelpaisi järjestellä juhlia. bunting, festive, party place, festve interior
bunting, old house, festive placeHUSFABRIK HOUSES
HUSFABRIK -VALMISTALOKONSEPTI

Tiluksia kierreltyämme löysimme vielä bonuksena mallitaloja, jotka kuuluvat ekologiseen, massiivipuusta valmistettuun Husfabrik-talokonseptiin. 
green metal chair, metallituoli
scandinavian home deco
scandinavian white kitchen, modern kitchen,
Muita Gotlantipostauksiani pääset lukemaan tästä. FOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST

Kommentit

 1. Heips! Blogissani on sinulle haaste!
  valkoinenkaniini.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oi ei!!! Ihania kuvia ihanasta reissusta <3 Voi kunpa kesä koittaisi jo pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, vastahan tässä saadaan talvi käyntiin :). Oli kyllä iiihana reissu meitillä <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts