Voikahvi toimii! | Bulletproof Coffee Really Works!

Viikko sitten postasin ohjeen voikahvista, joka kulkee maailmalla nimellä Bulletproof Coffee. Lupailin tuolloin testata kahvia arkiaamuina. Minulla on ollut aikaisten aamujen ongelmana se, etten tule aamiaisesta täyteen. Vatsa kurnii ja päätä särkee jo tunnin kuluttua aamupalasta. Matkaa työpaikalle on 65 km ja lounaaseen aikaa tuntikausia - yhtälö on ollut kiusallinen. Lisäksi en ole mikään aamusyöjä, kuuden jälkeen silmät sikkurassa "nautittu" aamiainen on ollut melkoista pakkopullaa. 

Voikahvin luvataan pitävän yksistään nälän loitolla, muuta aamiaista ei tarvita. Ajatuksenkin puhutaan pysyvän kirkkaana tuntikaupalla. Aika loistoyhtälö ja -lupaus näille lokakuun Mordoria muistuttaville aamuille. 

Omaan voikahviini laitan ruokalusikallisen luomuvoita ja ruokalusikallisen kylmäpuristettua kookosrasvaa. Kahvin teen vastajauhetuista pavuista. Reilu rasvamäärä yhdistettynä kofeiiniin on aiheuttanut minulle jo pienoisen addiktion. Olen nimittäin ollut jok'ikinen aamu iloinen, hyvinvoiva ja kylläinen. Työnteko on sujunut kaikkina aamuina "valaistuneessa mielentilassa". Tuntuu siltä, että aivot toimivat "täysillä", järki leikkaa. Nälkä on tullut vasta lähempänä yhtätoista ja siitä on ollut luonteva siirtyä lounaan pariin. Tyytyväisyyden tunne on jatkunut iltaan asti.

Jollain tavalla tuo aamuinen, yöpaaston jälkeinen tuhti rasva-annos on todella hyväksi aivoilleni ja keholleni. Voin suositella lämpimästi kaikille. Kannattaa testata, miltä voikahvi kropassa tuntuu. 


Googlailemalla löytyy myös paljon aiheesta & ohjeita.

Hyvää alkavaa viikkoa!


. . . . .


I've tested Bulletproof Coffee for a week now, in the mornings,
and I have to say it really, really works! 
I've felt very energetic, happy and not hungry at all.
Kommentit

  1. Täytyykin testata tätä heti huomenna! :)

    VastaaPoista
  2. Pitääkin testata, josko tällä lähtisivät tokkuraiset aivot kunnolla liikkeelle :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts