Susityyny ja koiraystävä kuin kaksi marjaa | Wolf Cushion and a MalamuteUuteen vanhaan vintagetuoliin löytyi, lampaan taljan päälle kuinkas muuten, susityyny. 
Tämä on Kodin Ykkösen Anno-mallistoa ja kooltaan 50x50cm. 


vanha nahkatuoli, vanha nahkainen nojatuoli, sheepskin, wolf pillow, susityyny, wolf print,


Meidän rakas perheenjäsenemme Juri inspiroi minut nappaamaan tyynyyn mukaan. Katsokaapa alla olevat kuvat niin ymmärrätte. Näin tyynyn printtisudessa ja meidän kultaisen Jurin perustuijotuksessa syvää samankaltaisuutta. 

Mainittakoon, että Juri on ihan ehta koira, puhdasrotuinen alaskanmalamuutti. Suomen muotovalion arvonkin hän omaa ja monenmoista näyttelyruusuketta ja pokaalia löytyy palkintokaapista.

Alaskanmalamuutti on kuitenkin hyvin alkukantainen rotu, monessakin mielessä. Ulkonäkö on sutta muistuttava, mutta malamuutit eivät myöskään hauku, vaan ulvovat asiansa. Videoklipissä alla on Jurin terveiset ja hyvät loppuviikon toivotukset teille! 
. . .


This decorative pillow reminds a lot our dear alaskanmalamute called Juri. Though there's a wolf pictured in that print, and our Juri is a pure breed alaskanmalamute they have quite similar looks. In that video clip above Juri says Hi to all of You!

Yllä Juri, alla Annon Susi Hukkanen. Kuin kaksi marjaa, eikös vain? 

Postaus on tehty yhteistyössä Kodin Ykkösen kanssa. 
Olen Elämäni Koti -sivuston lokakuun vierasbloggari.


. . .


(Wikipedia: Alaskanmalamuutti on suuri pohjoinen koirarotu, yksi arktisen alueen pystykorvista. Alunperin se kehitettiin raskaita kuormia vetäväksi rekikoiraksi. Malamuutit ovat ystävällisiä, älykkäitä ja seuraa rakastavia koiria. Ulkonäöltään ne muistuttavat sutta, vaikka eivät ole sille erityisen läheistä sukua.)
Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts