Olohuoneen uusi ilme ja arvonnan voittaja! | Bright White Livingroom


Tästä lähtien taidan kysyä teiltä mielipidettä kaikkeen! Pyysin apua maton valintaan. Enpä olisi arvannutkaan, kuinka hauska prosessi tästä syntyy. Olette ihania, osallistuitte runsaslukuisesti mattorulettiini ja nyt meillä sitten on upouusi, kaunis matto olohuoneessa. Äänet jakautuivat seuraavasti, kun kyselin mielipiteitänne tässä postauksessa.


Laituri 2+1 ääntä.
Aatos 27 ääntä.
Jalpaikka 34 ääntä.
Aava 57 ääntä!


Alla siis tuo äänestämänne voittajamatto, Aava, joka meille nyt jää. Tämä on puuvillamatto, ihanan pehmoinen paljaaseen jalkaan, ja sopii värimaailmaamme hyvin. Kokokin passaa soffien väliin mainiosti. Aava on väreiltään ns. varma valinta. Se ei paistattele sisustuksen pääosassa, mutta ryhdittää tilaa silti kummasti omalla ilmeettömällä tyylillään. Kaikki olemassa oleva kalustus ja rekvisiitta passaa tähän mattoon täydellisesti, joten en yhtään ihmettele, että päädyitte tähän.


Toiseksi tullut Jalpaikka on upea ilmestys ja saikin hyvin ääniänne, 33 kpl. Puuvillamattoon verrattuna villamatto on karhea ja hieman piikikäskin. Minusta tämä oli kaunein, mutta materiaalinsa puolesta tämä ei olisi ollut meille sopivin. 

Jalpaikka on muuten ehdolla tällä hetkellä Divaani-lehden Vuoden parhaat 2014 -äänestyksessä, Vuoden tekstiili -kategoriassa. Jos haluat antaa äänesi matolle myös tässä äänestyksessä, onnistuu se täällä 31.10. asti. 

Vaikka Laituri villamatto sai vain kaksi ääntä teiltä, kolmas ääni tuli länsigöötanmaanpystykorva Helmiltä. Kuvatessani mattoja hän parkkeerasi yhden maton päälle, enkä meinannut saada rouvaa siitä millään liikenteeseen. Tuo pyllyä mukavasti lämmittänyt matto oli juurikin Laituri. 


Somistin olkkaria näitä kuvauksia varten Kodin Ykkösen tyynyillä ja fouta tyylisellä puuvillapeitolla, tuotteet taitavatkin näkyä liki joka kuvassa. Vaaleissa Laituri-tyynyissä on hauska lautakuosi. Foutatyylinen Aava puuvillahuopa on ihana; kaunis ja kevyt. Tuotteet olivat meillä kuvauslainassa, ja tyynyt palautinkin takaisin Variston myymälään. Fouta (130x170 cm) miellytti siinä määrin, että se  jäi meille. Ostin samalla reissulla vielä toisenkin, onhan noita sohviakin kaksi. 
Ja sitten on vielä jäljellä yksi tuiki tärkeä seikka; arvonnan voittajan vuoro! 
Kiitos ihan jokaiselle avusta ja osallistumisesta, olette ihania. Arvonnassa 50 euron lahjakortin Kodin Ykkönen -tavarataloon voitti Jaana. Hän pitää käsityöpainotteista blogia nimeltään Koukutettu
Lämpimät onnittelut sinulle!

Tämä postaus ja arvonta on toteutettu blogiyhteistyössä Kodin Ykkösen kanssa.
Kiitos!Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Ne on tosi mukavat, ja hintakin vain 8 euroa kipale :)! Tää oli ihan mahtilöytö.

   Poista
 2. Ihanaa, ikinä en ole mitään voittanut:) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsit, sittenhän tämä meni ihan putkeen :)! Onnea ja ole hyvä!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts