Lokakuun highlightsit | October Rust


Lokakuu päättyy. Siihen mahtui kuuraa, kirpeyttä, sinisen sävyjä, harmaata, ja pimeitä aamuja. Juoksukelit olivat kohdillaan, raikkaassa ilmassa on helppo rehkiä, ja juoksu kulkee kuin itsestään. 

 Tästä se lähtee, kohti pimeyttä matkataan, sitä saa opetella sietämään taas tulevat kuukaudet. Vaan onneksi mennään myös kohti joulua samalla.

Voikahvi toi aivan uutta puhtia aamuihin, koukutuin täysin. Lokakuu toi mukanaan monia kivoja yhteydenottoja blogiin liittyen, joista ehkä kuullaan vielä myöhemmin. Kodin Ykkösen Elämäni Koti -sivuston lokakuun vierasbloggarina toimiminen oli todella antoisa projekti. 

Suomalaisia vintagelamppuja hankin kolme kappaletta - mitä ihmettä? Ne vain tupsahtivat kohdalle tuolta huutonettien, torien ja ihmisten kuistien uumenista. Hinnatkin olivat enemmän kuin kohdillaan. Kaikki ovat tuoreeltaan nähtävillä tuolla Instagramissani, sillä tänne blogiin asti eivät kaikki lamput vielä ole ehtineet.

Tässä linkkilistaa kuukauden kohokohdista:
Voikahvin tekemistä harjoitellaan täällä, ja lopputulosta kehutaan täällä.
Yksi retrolampuista, tuo lokakuun aurinko, löytyy täältä!
Ja se joulu...!

Kodin ykkösen vieraspostauksissa sisustettiin olkkaria, piipahdettiin lastenhuoneessa, ja löydettiin susityyny joka on ihan kuin meidän Juri. Postaukset ovat luettavissa tässä, tässä, tässä ja tässä

Jos haluat silmäillä kaikki lokakuun postaukseni yhdessä pötkössä, se onnistuu kätevästi tästä.


Kollaasin kuvat julkaisin Instagramissa.


. . .


October went by... All pics via my Instagram.
I posted 13 times this month, see all october posts in a row here.
Kommentit

Most popular posts