Inspiration: Photographer's Scandinavian Home & My Vintage Chair

Löysin tämän kauniin ja vähäeleisen ruotsalaiskodin kuvat tanskalaisen Boligliv-lehden nettisivuilta. Eipä uskoisi, että tässä kodissa ja meidän kodissa on jotain samaa, mutta kyllä on!
Se on tuo mystinen nahkainen vintagenojatuoli. 

Kotia asuttaa valokuvaaja Magdalena Björnsdottir perheineen. Väriskaala on mustavalkoinen ja koti skandinaavisen pelkistetty - ihana. Kaksisataaneliöinen koti sijaitsee 1920-luvun maalaistalossa ja on remontoitu kokonaisuudessaan. Tuo yllä olevan kuvan putkirunkoinen pyörillä varustettu nahkatuoli on tismalleen sama kuin meidän olkkarin lepotuoli.

Katsoin pariin otteeseen ja hieraisin silmiä, että mitä häh ihmettä? Meidän tuolimme on nimittäin hetken mielijohteesta ostettu huutonettilöytö, joka sattui vaan kovasti miellyttämään silmääni. Olen koittanut selvitellä tuolin alkuperää ja se on kenties ruotsalainen, merkiltään Ulferts tai Dux. Ken tietää...? Aivan postauksen lopussa on tuolikuvia täältä meiltä.

Olipa hauska yhteensattuma.


. . . 


I found these lovely pics from BoliglivPhotographer Magdalena Björnsdottir and her family live in this beautiful Scandinavian style home in Sweden. They have excactly the same vintage leather chair than we do in our living room (Magdalena's chair is in the first pic, pics of my chair in the end of this post).

What a coincidence! My chair / Minun tuolini:

FOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTERESTKommentit

 1. Näin nuo samata kuvat My Scandinavian Home blogissa, kiinnitin huomioni tuoliin, ja mietin mikä siinä oli niin tutun näköistä. Ja muistin, että olin nähnyt vastaavav tuolin blogikuvissasi. Todella hyvänäköinen tuoli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tosi hauska kuulla ja kiitos oikein paljon! Tuolista on tullut tosi tärkeä, vaikka aluksi epäilinkin aika vahvasti sen sopivuutta tänne hirsitaloon - mutta onneksi suotta :)

   Poista
 2. Hyvän näköinen tuoli. Minun huomioni kiinnittyy aina noihin Plaston autoihin ja polkupyöriin. Ovat nimittäin täällä Maarianhaminassa valmistettuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kristiina! Terkkuja Maarianhaminaan :). Plastot on ihan meidän perheen suosikkeja - me vanhemmat tykätään kun lelut ovat kestäviä ja turvallisia, lapset tykkäävät muuten vaan! Minulla on ollut suunnitelmissa tehdä postausta tuosta mustasta potkumoposta - sehän on melkein sisutuselementti, tosi kaunis klassikko.

   Poista
 3. Ihanan raikas selkeä ja kaunis koti molemmilla ;)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
 4. Nyt kun sulla oli niin mustavalkoinen tämä viimeinen postaus niin miten olisi jos kertoisit meille vähän väreistä? ;-) Blogissani on sulle haaste http://diagnoosisisustusmania.blogspot.fi/2014/10/viisi-varia-vihrea.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Maria! Tottakai kertoilen väreistä, huippua! Toteutan tämän jossain muodossa mahd. pian :). Ehkäpä yhdistelen joitan värejä samoihin postauksiin tms. Täytyy hieman ideoida! Kivaa viikkoa <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin on! Tooosi harvoin tulee näitä inspiskoteja postailtua, mutta nyt oli pakko :)

   Poista
  2. Tarja, tuoli on kuuluisan ruotsalaisen Bruno Mathssonin Karin vaimonsa mukaan nimetty Karin tuoli v. 1969. Sitä saa Duxin valmistamana n.30.000,- Kr hintaan. T. Kristina

   Poista
  3. Kristina jos näin todellakin on niin huhhuh mikä uskomaton löytö :)!

   Poista
  4. Näin on, hieno löytö. Ihan vintage design keräilytuoli :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts