Vintage tuolilöytö; kromia ja nahkaa / Vintage Leather Chairnahkainen nojatuoli pyörillä, grey leather chair, fåtölj skinn hal, white pouf, log home, log houseHommasin Huutonetistä vanhan tummanharmaan, nahkaisen nojatuolin, jossa on kromattu runko ja pyörät joka kulmassa! Olen ihastellut tällaisia skandinaavisia, ruotsalais-tanskalais-tyyppisiä tuoleja Instagramin puolella, mm. Annan ihanassa kuvagalleriassa. Tämä retrokapine näytti Haagan parkkiksella hieman oudolta, mutta ajattelin, että mukaan lähtee. Myyjän kanssa pohdimme, että sen täytyy olla ruotsalaista alkuperää, ken tietää. 

Työkaverini Tuija kysyi, että oletkos ostanut jonkun vanhan mööpelin. Minä siihen, että juu, mutta nyt epäilyttää suuresti. Tuija vastasi, että kuitenkin siitä tulee jotain hienoa. Matkalla maaseudulle tuoli sitten kummitteli maasturin takaosassa ja alkoi kutkuttavasti tuntua omalta. 

Tyttäreni sanoi tuolin olevan ruma ja kaunis samalla kertaa. Kysyin myös armaan mieheni mielipidettä. Hän totesi, että eiköhän tuo ole täällä kun p*ska junttilan tuvan seinässä, kun se on tänne asti raahattu. Sen verran oli kuitenkin lämpöä äänessä, että arvasin tuolin saavan jäädä. Tykkään kovasti. Tämä on hyvä istua, ja kromihommat twistaavan mukavasti hirsihommien ja laattalattian kanssa. 

Perhe on paras - he ymmärtävät minua. 

Mitäs tykkäätte te tästä retrokamppeesta?

Kaikki kuvat ovat Instastani.

 . . . . 


I bought this grey vintage leather chair with chrome wheels for only 60 euros from web auction. I assume this is swedish origin. I love it! I had inspiration for this kind of a chair from Annas beautiful Instagram gallery.

All these pics via my Instagram.

nahkainen nojatuoli pyörillä, grey leather chair, fåtölj skinn hal, white pouf, log home, log house
FOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTERESTKommentit

 1. Vitsit täällä on taas makeita juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga <3! Olis vaikka mitä, mutta ei meinaa ehtiä päivittämään, pikkuhiljaa..! Olkkari meni eilen uusiksi ;)!!

   Poista
 2. Vautsi, mikä helmi! Ja sopii teille vallan hyvin! Tykkään just tuollaisesta kontrastista - ehkä se näkyykin meillä, tiedä sitä, mutta tuollainen sopis meillekin! Harmi, ettei huonekalujen sijoittelu oikein taivu nojatuoliin, joten jätetään haaveisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annakreeta! Minustakin tämä alkaa vaikuttaa helmeltä... Minulla oli hatara ajatus tällaisesta tuolista, ja siksi jossittelin tovin jos toisenkin tämän kanssa, kun tämä tuli vastaan. Mutta nyt se tosiaan tuntuu jo ihan omalta mööpeliltä. Aika makea on :). Ai niin, mäkin luulin, että tämä ei mahdu meille, mutta kumminkin löysi paikkansa pian.

   Poista
 3. Mahtava löytö!!! Tulee mieleen ruotsalaisen Duxin Karin- tuolimalli:) Kelpais mulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Ja kiitos tuosta nimivinkistä, googlailin jo alustavasti ja tutulta näyttää. Kyllä tämän täytyy olla ruotsalainen....näin olen pähkinyt. Myös Annalta sain Instan kautta vinkkiä merkistä nimeltä Ulferts. Kun hankkii epämääräisellä vainulla, on mukava aina metsästellä aarteiden alkuperää jälkikäteen...

   Poista
 4. Hauskan mallinen ja hyvä leveä istuinosa. Kelpais mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, tuoli on todella mukava istua, leveä, matala ja muuuukava.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts