Lundia juhlisti Systemiä / Lundia SystemViime viikko oli monelle sisustusbrändille sidosryhmätilaisuuksien aikaa. Habitaren ohessa järjestettiin paljon kaikenlaista pitkin poikin Helsinkiä. Ajelin illalla kaskustan halki Lundian iltakemuihin Etelärantaan ja huomasin, että monessa tutussa sisustusliikkeessä oli juhlat meneillään.
Lundia juhlisti tuona iltana syksyn uutuutta, Joanna Laajiston suunnittelemaa Lundia Systemiä. System on lyhyesti sanottuna kolmen erikokoisen puisen laatikon sarja.


 Lundian hyllyt tarjoavat säilytystilaa kaikelle mitä keksiä saattaa. Jotain on kuitenkin puuttunut: liikuteltava säilytyslaatikko, joka sopii yhteen klassisen mäntypuisen hyllykön kanssa. Laatikot sopivat hyllyyn, mutta seisovat myös omillaan vaikkapa pikkupöytänä. Kansi on perinteinen liukuovi, josta tulee mieleen vanhan ajan penaalit tai korulaatikko.

Kysyin Joannalta, miksi laatikoiden värit ovat juuri savunharmaa, minttu ja tumma sininen? "Kylmät, huurteiset sävyt sopivat täydellisesti luonnonväriseen Lundiaan. Ne käyvät yhteen myös kellastuneen vanhemman hyllyn kanssa, tämä oli tärkeää värien valinnassa." Classic-värinen Lundiahan kellastuu ajan myötä ja Joanna ei halunnut laatikoista liian räikeän värisiä.

Minulle laatikoissa oli kivointa niiden kauniin ulkoasun lisäksi se tunne, kun ne loksahtavat täydellisesti toistensa lomaan. KLIKS. Se on sitä suunnittelua ja huolellista mitoitusta.

Kiitos Lundialaiset ihanista kemuista - oli kiva nähdä!. . .Last week Lundia celebrated their new product, Lundia System. 

Sometimes things fall naturally in place. Lundia System boxes are a perfect fit not only with each other but also with the Lundia Classic products. The handmade boxes can also be used as stand-alone elements such as side tables. 


lundia hehku
agency leroy
lundia kirjahylly, sarvet, sheds
FOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTERESTKommentit

Most popular posts