Kotoilu on ihanaa / just staying at homeTämä viikonloppu on pyhitetty vain ja ainoastaan rentoutumiselle. Hyvää ruokaa, hieman urheilua, pikkuisen sadonkorjuupuuhaa, oleilua, lueskelua. Laskin, että edellisestä kotoiluviikonlopusta taitaa olla vierähtänyt puolitoista kuukautta aikaa, joten tarpeeseenhan tämä tuli! 

Ensi viikolla on luvassa Habitarea, erään suosikkibrändini iltajuhlaa, päiväkodin vanhempainiltaa, viikonloppuna rakkaiden ihmisten häät. Ihan hyvä, että akut on taas ladattu. 

Viikonlopun suurin innovaatio on keinutuoli keittiössä. Se on niin hyvä uudella paikallaan, että pois ei lähde. En ole aikaisemmin hoksannut, että tottahan keittiössä pitää olla sohva tai nojatuoli, johon istahtaa fiilistelemään kesken askareiden. 

Tänään päättyvään arvontaan ehtii muuten vielä hyvin osallistua!


. . . 


This weekend I've done nothing but relaxed - home life, good food, sports, resting...


Kommentit

 1. Kotoilu on välillä hyväksi:) Välillä on hyvä pysähtyä arjessa, istahtaa siihen nojatuoliin ja nauttia kodista, arjesta. Sen jälkeen voi lähteä taas liikkeelle voimaantuneena ja innostuneena. Molempia tarvitaan, oleilua ja tekemistä. Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, tasapaino olla pitää. Nyt on ollut niin haipakkaa, että olen todellakin kaivannut vain joutenoloa ja rauhaa. Tästä on taas hyvä ponnistaa uuteen viikkoon. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Kuulostaa täydelliseltä :) juuri tuollaisia kaipaa säännöllisesti. Ihania syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinpä. Tällaista aikaa pitää vain muistaa järjestää. Olen liian innokas sopimaan kaikkea, tulemaan ja menemään. Se johtaa lopulta siihen, että on hetkellisesti aivan puhki :). Onneksi nopean helpotuksen saa kotoilemalla ja hissuttelemalla täällä maalla.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts