DJUPVIK | SCANDINAVIAN PARADISEPistäydyimme kesällä huikeassa miljöössä; hotelli Djupvikissa, Gotlannissa. Minulle on vaikeaa vain olla ja naatiskella, mutta täällä se olisi hyvinkin mahdollista, jopa luontevaa. Arkkitehtuurin, luonnon, materiaalien ja värimaailman ansiosta mieli rauhoittuu väistämättä, pulssi laskee, ja ajatukset selkiytyvät. Voin kuvitella millainen retriitti olisi viettää täällä vaikkapa kaksi yötä.


Täällä voisi vain olla. 

. . . . .


Hotel Djupvik by the sea in Gotland, Sweden is a true hideaway. Infinity pool, unique daybeds, beautiful interiors, concrete floors, nature, sea, everything is perfect and so scandinavian and nordic. You have to see this, if You visit Gotland. 

See also my other posts from Gotland, here.hotel djupvik
hotel djupvik
hotel djupvikMerituulen ja ankarien kasvuolojen taivuttamat havupuut luovat veistokselliset puitteet yllä olevien kuvien infinity-poolille ja päiväpedeille, alla. Daybedit on rakennettu mustaksi käsitellystä laudasta veistoksellisiksi kuutioiksi. Tällainenhan olisi helppoa myös rakentaa itse, jos vaikka sattuu omistamaan palan kaunista suomalaista saaristokalliota, vink.hotel djupvik, daybed by the sea
black daybeds by the sea
scandinavian interior, by the seaHotelli/ravintola on ulkoapäin niin harkittu, levollinen ja linjakas. Suuret ikkunat antavat suoraan merelle. Sisäaulaan/respaan on tuotu ajopuita ja keppejä, jotka on sijoitettu raudasta tehtyihin, kauniisti ruostuneisiin kuutioihin. 

Betonilattia oli hieno, enkä voi kuvitellakaan tähän rakennukseen ja tyyliin mitään muuta lattiamateriaalia. 


 rusty iron cube, scandinavian interior by the sea
ajopuu lyhty
Ulkobaari ja sisällä oleva ravintola ovat kauniita kokonaisuuksia.scandinavian interior
metallinen baarijakkara, industrial black bar stool, industrial metal chair

merinäköala, by the sea, nordicDjupvik oli osa Visit Swedenin järjestämää Gotland Design Touria, jossa sain olla mukana. Tourin muut postaukset löytyvät kootusti täältä, ja ne on tehty blogiyhteistyönä.


. . . .


FOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTERESTKommentit

 1. Uskomattoman kaunista. Pelkistettyä silmäniloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdottoman kaunista ja korutonta. Ei mitään ylimääräistä, mutta kaikki tarpeellinen. Tahtoo takaisin :)

   Poista
 2. No tästä ei kyllä hotellitunnelma voisi paljon parantua, etten sanois! Tosi kaunista ja seesteistä, erittäin minun makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, eiks olekin! Kiva kuulla, ett tykkäät ja kiva muutoinkin, että kävit täällä. Ihanaa viikkoa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts