Blogihaaste: Punaisen maton paikka on makuuhuoneessa | Master BedroomThis time lots of pics from the master bedroom.
I'm addicted to these views; I love those great pines seen thru a small window,
first thing every single morning.


. . . . 


Sain hauskan haasteen Kodin Kulmia -blogista, lämmin kiitos Suvi!
Haaste kuuluu näin: 


Blogihaaste: Punaisen pyöreän maton paikka
Kuvaa kodistasi se paikka, johon sinä laittaisit punaisen pyöreän maton, jos esittelisit kotisi ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. Kuvaa ensin paikka, mihin maton laittaisit. Ota sen jälkeen kuvia eri suuntiin, tai siihen yhteen mieluisaan suuntaan vähän kuin matolla seisten. Voit myös perustella valintasi. Linkitäthän haasteeseen myös tämän alkuperäisen haastetekstin.
Haaste on lähtenyt liikkeelle Luumutar -blogista.master bedroom, log cabin, scandinavian style interior, oak bed, oak bench,Valitsin makuuhuoneemme, ja punaisen maton virkaa toimittaa tämä yllä oleva nahkamatto. 

Miksi makuuhuone? Päivä alkaa sieltä. Kun avaan silmät, näen juuri tämän näkymän reunimmaisesta pikkuikkunasta. Makkarissamme on neljä ikkunaa yhdellä seinustalla; kaksi suurempaa ja reunoilla nämä pikkuiset. Ikkunasta näkyvät kaksi jyhkeää mäntyä toivottavat hyvää huomenta jokaisena päivänä. Maisema on minulle rakas. Olemme korkealla, ja maisemiin ja tiettyihin puuyksilöihin on jo kuluneena neljänä vuotena tullut kiinnyttyä yllättävän syvästi.white bedroom, log house, hirsitaloMakuuhuoneessa on luonto läsnä. Sarvet ovat minulle mieleisiä, ja niitä löytyy myös täältä.  Marjanpoimintajakkara on kauan sitten edesmenneen, uutteran mummuni peruja.leather carpet, nahkamatto, scandinavian white style interior
Huoneessa on muutamia muitakin vanhoja tavaroita. Vanha puinen limsakori säilyttää iltalukemiset. Armeijan vanha pakki on kuin taulu tai veistos. Varustelekasta löytyi joskus tämä tumma sininen yksilö ja tykkään siitä kovasti. Naulakko lähti muuttokuormaan mukaan edellisestä kodista ja löysi paikkansa tuosta tyhjältä valkoiselta seinältä hormin vierestä.


Suuren huoneen toisessa päässä on pukeutumistila, johon kuuluu kaksi suurta Ikea Hemnes -lipastoa, musta rautainen vaaterekki, jossa ruusukultaisia Hayn Hang -henkareita (joista löytyy oma postauksensakin). Metallilankakori tarttui kauan sitten matkaan Turuntien varrella olevasta Kasvihuoneilmiöstä, erään instakuvan inspiroimana keksin säilyttää siinä farkkuja kauniisti esillä.

Olen aikaisemmin postannut makkarista myös tällä tapaa.bedroom interior, scandinavian interior, log home, log cabin

kupari henkariHaluaisitteko tulla mukaan armaat:

A-R, PIIRTO
Joanna, CIRKUSFOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN TOUHUJANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST

Kommentit

 1. Hauska haaste. Ja teillä on kyllä upean, harmoninen ja tasapainoinen makkari. On taito osata jättää oleellinen ja uskaltaa päästä irti kaikesta epäolennaisesta. Ihana sisustuskokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sike ihanista sanoista, voiko enää kauniimmin sanoa <3. Kiitos, kiitos!

   Poista
 2. Tästä haasteesta tykkäsin minäkin. Kaunis on punaisen maton paikka kotonasi, ei ihme, että juuri tuon valutsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Makuuhuone on jotenkin niin tärkeä, kun sieltä se päivä lähtee käyntiin. Koitan pitää makkarin mahdollisimman simppelinä ja kannan tavaraa sieltä poispäin jatkuvasti :)

   Poista
 3. Selasin kuvat ainakin neljään kertaan :) mikä ihana tunnelma näistä välittyikään!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tarja, ihana haaste! Ja kieltämättä on joskus tullut mietittyä, että missä se punaisen maton paikka omassa kodissa olisi : ) Teidän makuuhuone on todella upea! Tuossa edellä Sike sitä ihanasti kommentoikin. Olen aivan samaa mieltä : ) Niin kaunis ja seesteinen tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että innostuit, näin toivoinkin <3, tuskin maltan odottaa!
   Ja ihan mahtavaa, että pohdinnatkin on jo suoritettu varastoon, nyt vaan toteutushommiin :)
   Kiitos makkarikehuista, tosi kiva kuulla... Sitä itse aina tuppaa hieman sokeutuakin omille nurkilleen.

   Poista
 5. Samaa mieltä edellisten kanssa eli teillä on ihastuttavan rauhallinen makkari. Arvaa vaan alkoiko meillä valtaisa raivausoperaatio ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riitta, oikein paljon <3. Tsemppiä raivaukseen. Meidän makkarista myin juuri suuren kolmijalkavalaisimen pois, ja yksi pöytä lähti alakertaan. Nyt on taas tilaa hengittää :)

   Poista
 6. Wau. Ihanaa. Onneksi bongasin tämän instassa. En ollut ehkä tarpeeksi selkeä ohjeissani, että juttu olisi linkitetty siihen alkuperäiseen haaste-tekstiin minun blogiin... Kun ajattelin että olisi kiva nähdä mahdollisesti sitä kautta mihin saakka tämä kiertää ja mitä ihania maton paikkoja ihmisillä on. Mutta onneksi tämän sinun jutun bongasin! :) en missannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna, ensinnäkin, ihanaa kun löysit tänne <3! Ja toiseksi, teen tuon linkityksen tähän postaukseen heti oitis. Hyvä kun tuli ilmi. Ihmettelinkin hieman, mistä tämä on lähtenyt, mutta nyt selvisi. Asioilla on tapana järjestyä. Ja kolmanneksi - insta on ihana väline sekin, taas se nähtiin :).

   Poista
  2. Kiva, kiitos! :) Olen minä tänne jo aiemminkin löytänyt. Olet yksi syy, miksi meille tilattiin marokkolainen rahi. :) Mukavaa loppuviikkoa.

   Poista
  3. Oho, wau, kuinka mahtavaa kuulla. Rahit vei mut mennessään tyystin, silloin kun niitä alkoi markkinoille putkahdella. Ovat kyllä edelleen kovassa käytössä ja ihan lemppareita.

   Poista
 7. Kiitos haasteesta, vaikka täytyy sanoa että ensin pelästyin että mikäs ihmeen punainen pyöreä matto nyt pitäisi kotiin sijoittaa.. Hahah en siis ole katsonut tuota ohjelmaa :D Hauska idea, täytyypä pähkäillä mikä meillä olisi sellainen edustava kulma.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja piti tietysti vielä kehaista sinun valitsemaasi kuvakulmaa! Ihanan rauhallinen makkari teillä, kauniita yksityiskohtia ja värimaailma :)

   Poista
  2. Voin niin kuvitella Peeta :). Arvaan että kirkkaanpunainen matto saattoi herättää epäilyksen. Mulla kävi aivan samoin, mutta hyvinhän tämä meni lopulta :). Jään innolla odottamaan, mihin tulokseen päädyt.

   Poista
 8. Kauniin seesteistä ja luonnonläheistä :) Hirsiseinät oikein huokuvat sellaista pehmeää, rauhallista lämpöä, ja hienosti olet jatkanut tunnelmaa sisustuksen osalta loppuun asti, yksityiskohtia myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kiitos Katja - et uskokaan kuinka lämmittää mieltä kommenttisi. Sitä ei touhutessa ja tavaroita pulatessa aina ajattele niin kauhean systemaattisesti, enemmän vaistoilla tässä välillä mennään. On aivan ihana kuulla että lopputulos näyttää juuri siltä, mitä kuvailit sen olevan <3. Kiitos.

   Poista
 9. Jestas kuinka upeita kuvia ja ihania yksityiskohtia! Teidän makkarinne on kyllä hurmaavan kaunis :)

  Ja kiitos haasteesta, taidan pystyä sen toteuttamaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna kiitos, sinä olet ihana. Olisi niin mahtava nähdä sinun toteutus - siispä sitä odottelemaan.

   Poista
 10. Moikka Tarja ja kiitos haasteesta!! Otan sen ilolla vastaan,kunhan saan kameran taas kondikseen!
  Ihanan paikan sinä olet valinnut,maiset on upeat teiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A-R ihanasta kommentista :)! Tosi upea kuulla, että otat haasteen vastaan. Mutta höh, kamerarempat eivät ole koskaan mukavia. Itse painiskelen myös parhaillaan "kameran terveysasioiden" parissa, ei kiva.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts