Pupu-yövalot / Rabbit Night Lightspupu valo, bunny night light, rabbit light, kids night light, yövalo, rabbit night lampToin kesän Gotlannin reissulta lapsille tuliaisiksi suloiset pupu-yövalot. Nämä sopivat hyvin niin tytölle kuin pojalle; kovasti ovat olleet mieleiset. Nyt kun yöt ovat jälleen pimeät, nämä ovat meillä kovassa käytössä. Pupun valo vaihtaa väriä, muistaakseni punainen, vihreä, violetti ja sininen ovat ainakin repertuaarissa. Patterit kuluvat nopsaan, joten niitä saa olla vaihtamassa aika usein. Ostin nämä Ricen pupuset Visbyn G.A.D -liikkeestä noin seitsemän euron kappalehintaan. Suomessa olen nähnyt näitä usean nettikaupan valikoimissa.

Vanha kirjoituskone on muuten lelu parhaimmasta päästä. Joka päivä sitä taotaan ja taotaan, eikä mene miksikään. Lapset kokevat tuon rautamötikän kyllä todella inspiroivaksi leluksi. Harva ihan oikeasti leluksi suunniteltu esine pystyy meillä lähellekään samaan.

Ihanaa viikonvaihdetta! Toivottavasti saadaan aurinkoa enemmän kuin sadetta, vaikka aika 50-50 se taitaa ennustusten valossa mennä. 


. . .


I bought these rabbit lights for my kids this summer, from my trip to Gotland, Sweden. You can buy these from several places and webshops in Finland as well. 

Happy Weekend!
pupu valo, bunny night light, rabbit light
pupu valo, bunny night light, rabbit light, yövalot, rabbit night lamp
Jos Gotlanti matkailukohteena kiinnostaa, niin kaikki postaukseni saarelta löytyvät suloisessa jonossa täältä.FOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST
pupuvalo, lastenhuone, kidsroom, yövaloKommentit

 1. Ompa suloiset ja olet kuvannut ne kekseliäästi vanhan koneen kanssa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta <3! Tuo vanha kirjoitusaparaatti löytyy pojan huoneesta. Mustasta koneen möhkäleestä ja puhtoisen valkoisista pupuista sai mukavasti kontrastia kuviin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti Liina, nuo on kyllä suloisinta pitkään aikaan - jos lapsia ei lasketa :)

   Poista
 3. Noi on söpöt! Tukholman Miquessa viimeksi näitä ihastelin :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöjä ovatten, miksiköhän ei ole muita hahmoja. Noita voisi olla kokonainen metsän eläimistö öitä valaisemassa :)

   Poista
 4. Moikkelis Moikkelis! Suloiset on puput, Severi sai kesällä samaisen 3v-lahjaksi. Erikoisista leluista meillä riittäisi muuten kokonaiseksi postaukseksi asti, mainittakoon vaikka vanha lankapuhelin sekä tietsikan näppäimistö ;) ja nämähän ei tietenkään ikinä näy kuvissa :D

  Iloa viikonloppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Teija :)!
   Joo kuviin laitetaan vaan kauniit - sitten on ne vanhat kaukosäätimet, kännytkät, jäätelörasiat, kaikenmaailman outoudet ;)

   Poista
 5. Nuo puput ovat niin suloiset, että monta kertaa olen miettinyt moisen kotiuttamista meillekkin, mutten ole keksinyt mitään hyvää selitystä sille, miksi tarvitsen moisen valaisimen (lapset on loistava tekosyy, mutta ei vielä ole :D) Mullakin on ollut kirjoituskone käytössä lapsena ja opettelin sillä kirjoittamaan paljon ennen kuin tietokoneella. Mutta sellainen varoituksen sananen, että jos lapsena tottuu kirjoittaa paukuttamaan kirjoituskoneella, se voimankäyttö kirjoittamisessa on iskeytynyt sinne aivoihin niin syvälle, että näppäimistöä tulee helposti vielä aikuisenakin paukuteltua ihan samalla voimalla, nimimerkillä kokemusta on ;) Mies se aina huomauttelee, että kun olen kirjoittamassa tietsikalla niin se kuuluu naapuriin asti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostat vaan - tekosyitä ei tarvita :)! Mä ostelin paaaljon ennen lapsia lapsellisia tavaroita ja kivoja esineitä, jos sellaisia sattui kohdalle. Ihan vaan itselleni siis :). Tuo on hauska pointti, että voimankäyttö siirtyisi näppikseen. Meidän lapset varmaan luulevat sitten aikanaan, että näppis on lyömäsoitin :D. Kivaa alkanutta viikkoa sinulle Maija.

   Poista
 6. Aivan yli ihanat pupuvalot. Tosi suloiset :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts