Pieni kuparihevonen | Tiny Copper Horse


Löysin pienen kuparisen hevospatsaan kesällä vanhempieni vintin uumenista. Muistan esineen jo lapsuudestani, mutta en tiedä mistä se on peräisin. Tallin virkaa toimittaa taustalla oleva Bloomingvillen kuparin sävyinen talo. 

Marmoripyramidi on rumin matkamuistomme ever - emme ole vaan raaskineet heittää sitä koskaan pois. Mutta nythän se näyttää tosi hyvältä tuossa asetelmassa. Sarvet ja Riihimäen Lasin purkit ovat astiakaapin päällisen vakiovieraat. 


. . . 


Tiny horse made of copper is so cute. I found it from my parent's attic. Bloomingville's little ceramic house is her stables nowadays. Deer sheds and big glass jars have always been on the top of the cupboard.


marble pyramid, bloomingville ceramic house, big glass jars


Kommentit

 1. Onpa ihana! Tällainen heppahullu ei voi olla tykkäämättä. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän ihana. Isäni löysi Sipoon mökiltä merestä rantautuneena pienen ja vanhan porsliininuken torson. Isä liimasi sen vihreään taustapahviin ja kehysti sen ja on yksi rakkaimista aarteista. <3

  Kivaa kesän viimeistä iltaa toivottelee http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Tuommoiset vanhat aarteet on kyllä aivan ihaninta, sisältävät muistoja ja tunnetta <3

   Poista
 3. Sun blogi on tosi kiva ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tia oikein paljon, tosi kiva kuulla, että pidät blogistani. Kiitos myös linkityksestä! Tulen heti vastavierailulle :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts