Kuparihenkarit | Copper HangersRuusukullan ja kuparin välimaastossa olevat henkarit ovat ehkä kauneinta, millä garderobia saa koristettua ilman uusien vaatteiden hankkimista. Itse olen aina vierastanut ajatusta vaatteiden esillä säilyttämisestä. Makuuhuoneessamme on kuitenkin vanha musta metallinen vaaterekki, joka kaipaa ylleen hieman jotain muutakin kuin happy lightsit.

Rekki oli jopa jo edellisessä kodissamme rintamamiestalossa. Ja nykyisessäkin makkarissa se on ollut jo tovin, sillä tuossa postauksessa on näköjään katotkin vielä maalaamatta. 

Gotlannin kesäreissulta tarttui kuitenkin pieni tuliaispaketti mukaan, jonka ansiosta vaatteiden esilläpito ja vaaterekin katseleminen muuttui kertaheitolla mukavampaan suuntaan. Tästä ei vaateripustin voi oikein enää kaunistua.

Hay Hang -henkarit myydään viiden kappaleen settinä, jolla on hintaa kympin verran. Viisi henkaria riittää minulle. Kutakuinkin sen verran minulla on vaatekappaleita, jotka haluan nähdä päivittäin. Muut pidetään piilossa Ikean suurensuurissa Hemnes-lipastoissa ja vaatehuoneessa.

Tuo farkkupaita on toinen kesätuliainen. Se löytyi Pariisin alennusmyynneistä, joista pidin itseni visusti erossa koko loman. Viimeisen lomapäivän aamuna piipahdin kuitenkin parissa liikkeessä ajatuksella "tosi halpa farkkupaita olisi kiva syksyyn". Luulin ostavani 15 euron hintaista paitaa, kun kassalla ilmoitettiin hinnaksi seitsemän euroa.


. . . .


HAY Hang copper hangers are now cherishing my garderobe.
This denim shirt is bought from Paris, and it cost only seven euros! kupari henkari
kuparihenkari
copper hangers, kupari henkaritFOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTERESTkuparinen vaateripustin, henkari, hay hang
copper hanger hay
Kommentit

 1. Kauniit henkarit, heti tuli into lähteä etsimään kupari spraymaalia ja metallisia henkareita ja maalata köyhän miehen versiot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno idea, klassisista pesulahenkareista tulisi spreijaamalla hyvät!

   Poista
 2. Nämä Hayn henkarit ovat kolahtaneet minuunkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kauniita, monissa blogeissa niitä näin ja ostin hetii kun osui kohdalle :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts