Ikean aamiaisyllätys ja uusi kuvasto / Ikea surprised mePäivä alkoi tänään aikalailla eri tyyliin, kuin yleensä. Lähetti toi työpöydälleni huikean maistuvan aamiaispaketin aamutakkeineen, tohveleineen, ja täydellisine aamiaistarpeineen. Lähetyksen takana oli IKEA. Mukana oli uunituore upea kuvasto, jonka lanseeraus webcast-lähetyksenä alkoi samoilla hetkillä, kun aamiainen saapui. Hehkutin aamua heti tuoreeltaan Instassa, koska minusta tämä oli erittäin raikas ja onnistunut tapa tehdä pressitilaisuus.

Kiitos IKEAlaiset ihanasta aamusta!

Työkavereiden kanssa muuten totesimme, että IKEAn kylmäsavulohi ja sinihomejuusto olivat meille aivan uusia tuotteita. Aamupala oli niin runsas, että siitä riitti jaettavaa vielä lounaallakin!. . .IKEA surprised me with a delicious breakfast and a brand new cataloque delivered to my office! 
Thanks so much, what a morning!


Uuden IKEA-kuvaston fokuksena ovat makuuhuoneet ja kylppärit, sekä parempi arki teemalla "Hyviä huomenia - parempia päiviä". Ikea esittikin minulle kysymyksen, olenko aamuihminen vai en? Tuohon on todella vaikea vastata. Ennen en todellakaan ollut, mutta pienten lasten äitinä minut on viime vuosina pakotettu aamuihmiseksi. Olen huomannut, ettei se koidukaan turmioksi. Päinvastoin, aikaiset aamut saavat päivän sähäkästi käyntiin, kunhan vaan kahvia on riittävästi. 

Mikä sitten saa arkiaamut toimimaan sutjakasti? Minun täydellisessä arkiaamussani kaikki vaatteet ja meikit löytyvät laakista. Toisaalta edellisen kohdan sakkaaminen riittää yksin tuhoamaan kokonaisen aamun. Kahvia täytyy olla hetimiten riittävästi, myös työmatkalle mukaan otettavaksi. Arkiaamujeni luksusta on hiljaisuus työmatkojen ajan. Ajelen omalla autollani Helsinkiin reilun puolen tunnin matkan. Tuo hetki on ihanaa omaa aikaa. Ajatukset lentävät aamuisella moottoritiellä loistavasti ja kyseisen päivän ideat kypsyvät ja täsmentyvät mielessä valmiiksi.


Alla muutama poiminta uusista tuotteista, jotka kolahtivat minuun erityisesti. Kuvat ovat peräisin IKEAn kuvapankista. gaddis baskets koritLiukuvärjättyihin GADDIS-koreihin kelpaa kerätä talteen syksyn sato. Terassilla tai parvekkeella ne voi laittaa täyteen vilttejä viilenevien syysiltojen varalle.

Valikoimassa on nyt kaksi ihanaa kaappiuutuutta. Musta on ARKELSTORP-sarjaa, vihreä HURDAL-liinavatekaappi on kaunis sekin. Syksyn uudet, pienet VÅRBY-valaisimet ovat jotain korun ja karkin välimaastosta, ja onhan niissä mukana etnistä muotokieltäkin. hurdal


Paperituotteet inspiroivat aina ja kaiken ikäisiä.


ikea tapes teipit
EDIT. Aamiaisesta riittää näköjään vielä iltapalaakin, ja se lounaskin tosiaan vedettiin, huhhuh mikä setti. Täällä istun kotosalla uudessa aamutakissa ja selaan kuvastoa. Kuva via Insta.. . .
FOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST
Kommentit

 1. Oih, voiko aamu paremmin alkaa? Mua niin harmitti, että tämä tarjous oli vain pääkaupunkiseudulle...mä jo sähköpostin saatuani aloin miettiin kaikki sukulaiset ja tuttavat pääkaupunkiseudulta läpi, kenelle olisin voinut mennä kylään just tänä aamuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niinpä! Olisit tullut kylään Haagaan <3
   Ehkä seuraavalla kerralla käsittelyssä on koko Suomi, toivotaan!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kyllä loistoidea ja toteutus 100% onnistunut. Virkistävä vaihtoehto tämä, ettei tarvitse mennä minnekään. Webcast tuli Vantaan tavaratalosta :).

   Poista
 3. Hitsi kun näyttää ja kuulostaa kivalta, tossuineen päivineen! Harmi kun tällaiset perähikiän immeiset jäivät vallan ilman... Terkuin kateudesta vihertävä perähikiän immeinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua ihanaa perähikiän immeistä. Kyllä ehdottomasti tämä paketti olisi pitänyt toimittaa helikopterilla teidän ihanaan saareen ;). Siitä vasta olisi postauksen saanutkin vai mitä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sanos muuta, harvinaista herkkua minulle tällainen, luksusta :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts