Arvonnan voittaja selvillä / Sheepskin throw


nahkainen lepakkotuoli, lampaantalja, pariovet, hirsitalo, log home, log cabin,Viikonloppuni alkoi tänään, koska teen lyhennettyä työviikkoa. Kotipäivät alkoivat mukavasti arvontahommilla. Tiirinkosken Tehtaan lahjakortille etsin siis uutta omistajaa. Tähän arvontaan tuli yhteensä 174 osallistumista. Kiitos kaikille arvonnasta ja Tiirinkoskesta innostuneille!

Säiden viilennyttyä Tiirinkosken saaristolaislampaantalja on noussut taas arvoon mittaamattomaan. Hankin taljan pari vuotta sitten ja se on ollut siitä lähtien päivittäisessä käytössä. Talja löytyy joko rottinkisesta keinutuolista, tai sitten se odottaa nahkaisen lepakkotuolin luona. Talja on luonnollisesti edelleen kuin uusi, sillä laadukkaat lampaantaljat eivät mene käytössä miksikään. Rakastan tuota harmaiden sävyjen kirjoa. Talja on uskomattoman pehmeää, kihartuvaa villaa, ja siihen on ihana käpertyä.

Ja lopuksi vielä se tärkein.
Onni suosi Hannamari Löf-Pentinpuroa. Lämpimät onnittelut sinulle! Pääset shoppailemaan ihanaan kauppaan joko paikan päällä tai verkkokaupan kautta! Otan sinuun pikimmiten yhteyttä. Hannamari osallistui kisaan fb-sivuni kautta. 

Nyt, leppoisaa torstai-iltaa!


. . . .


Days and nights are getting colder and colder, it's raining outside every day; autumn is here... 
Luckily I have this sheepskin throw to keep me warm in rattan rocking chair or leather butterfly chair..!rottinki keinutuoli, brass bumling pendant, messinki bumling, mässing bumling
sheepskin throw, sheep skin

FOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST

Kommentit

 1. Onnea voittajalle. Taljoja rakastan minäkin ja en raaskinut edes kesäksi pois laittaa kaikkia. Ne lämmittävät nyt mukavasti, kun ilmat viilenneet ja pimeys tulee aiemmin ja aiemmin. Ihanat kuvat sinulla jälleen kerran ♥

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos kuvakehuista - ihana kuulla. Minäkään en raaski laittaa taljaa koskaan pois, kesälläkin otin sen viileämpinä iltoina terassille lämmikkeeksi. Kivaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Voi, teillä on todella seesteisen näköistä.. Mitäpä sitä katselisi mieluummin, kun tarkkoja ja kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Oi, olen kovasti etsiskellyt juuri tuontyylistä rottinkista keinutuolia, joka on kuvissasi. Muistatko yhtään, mistä olet hankkinut tuollaisen ihanuuden? :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts