Vamlingbo Prästgård

Gotlannin bloggarimatkallamme kurvasimme myös Vamlingbo Prästgårdiin.  Siellä toimii Gotlannin luontoa esittelevä luontokeskus, luontokauppa, puutarhakahvila, pieni puutarhamyymälä, unohtamatta upeaa miljöötä vanhoine kivirakennuksineen, joita ympäröi kerrassaan upea puutarha. 

Visiittimme Prästgårdiin oli suht napakka, ja keskityin lähinnä rakennusten kuvaamiseen, koska ne tekivät minuun suurimman vaikutuksen. Nämähän ovat kuin suoraan sisustuslehdestä. Se hetki, kun tajuaa seisovansa sisustuslehdessä, on kieltämättä aika miellyttävä ja haluan jakaa sen nyt kanssanne.

Päärakennuksen takana aukesi upea ruusupuutarha, josta minulla ei ole kuvaakaan. Ruukkupuutarhan ystävänä jäin ihastelemaan tätä puutarhamyymälän ja lasisen kasvihuoneen välistä rentoa ruukkupuutarhaa, joka täyttää kaikki kriteerit täydellisestä pohjoismaisesta kesäkeitaasta.
scandinavian garden, gotland, perfect garden
old garden house, stoneArvokkaan ja mahdottoman kiltin koiravanhuksen takana olevaa pientä taloa saa muuten vuokrata. Hinnat ja detaljit selviävät paikan nettisivuilta. Alla talo kokonaisuudessaan. gotland, old building
Kaunein näkemäni ruukkupuutarha yllä.
Alla massiivisen päärakennuksen pääty, jota tuijottelin haltioissani pitkän tovin.gotland, vamlingboTätä lukiessanne olen Pariisissa. Juhlistamme mieheni kanssa viittätoista yhteistä vuottamme matkustamalla ihan kahdestaan. Miten se aika rientääkin näin, varsinkin kun olemme edelleen niin kovin nuoria.

 Instagramini taatusti taas laulaa, joten tervetuloa kurkkaamaan Pariisiin. Minulla ylittyi tällä viikolla 600 instaseuraajan raja. Tuo(kin) rajapyykki mykistää ja lämmittää mieltä mahdottoman paljon. Kiitos instaseuraajat tätäkin kautta.

Aurinkoista viikonloppua Suomeen, nautitaan!


. . . . 


Reissasin Gotlanissa yhteistyössä Visit Swedenin kanssa.

Muista postauksia reissulta:


. . . . 


Vamlingbo Prästgård is a heaven on earth to all fans of old houses made of stone. And the garden is beautiful too. I visited there couple of weeks ago on our Blogger's Gotland Design Tour, in cooperation with Visit Sweden. 


See also my other posts from Gotland.
Tove Adman's stunning home
Gotland feelings

FOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST
Kommentit

 1. Kaunista, kaunista. Ihailen itsekin ruukkupuutarhoja ja tässä kaikki on niin sopivaa - ei mitään liikaa ♥

  VastaaPoista
 2. Upeita rakennuksia. Ja tuo vihreän toistuminen luonnossa, ruukkukasveissa, ovissa, ikkunoissa!

  Hyvää Pariisin matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Jotenkin niin simppeliä ja harkittuakin. Pienellä saa nivottua asiat yhteen. Kiitos matkatoivotuksista, täällä Pariisissa on kyllä aivan mahtava lomailla. Bloginkin näkökulmasta on löytynyt pari paikkaa, joista täytyy postailla tuonnempana. Kivaa alkavaa viikkoa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts