Paris, je t'aime!


eiffel, paris cityPariisista on nyt kotiuduttu, mutta pieni murunen minua jäi harhailemaan Montmartren kujille ja portaisiin ihailemaan toinen toistaan koristeellisempia taloja, muistelemaan Riemukaaren liikennettä, puistoja, itsenäisyyspäivä Bastille Day'n juhlallisuuksia, latinalaiskorttelien kiireettömyyttä, Marais'n kauppoja, Les Puces antiikkitaivasta, Eiffeliä... Ikävähän niitä jäi.

Mutta koti, lasten pussailu, koirien rapsuttelu, tämä hiljaisuus täällä, ilman raikkaus ja mauton kraanavesi omasta porakaivosta, on sekin jotain aivan ylitsepääsemättömän ihanaa. 

Pariisissa mittakaava on suuri, todella suuri. Mutta ennakkoluulottomuus, spontaanius, boheemius, ilo ovat läsnä kaikkialla, vaikka suurkaupungissa ollaan. Pois lähtiessä tuntui vahvasti siltä, että tänne palaataan vielä, ja pian. Tulisikohan Pariisista meille sellainen paikka, johon tulee palattua yhä uudelleen ja uudelleen?

Kuvat julkaisin matkan aikana Instassa


. . . 

I spent five fabulous days in Paris with my husband!
 I published these photos via Instagram during the journey. 


FOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST
Kommentit

 1. Oi ihana Pariisi! Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 2. Pariisi tunkeutuu sydämeen eikä jätä rauhaan... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on... Tänäänkin olen miettinyt Pariisia vaikka kuinka monta kertaa, vaikka kotona on täysi hulina päällä. Eipä ole mikään muu kaupunki vielä tehnyt yhtä syvää vaikutusta.

   Poista
 3. Iki-ihana Pariisi :) Kerran olen käynyt, mutta siitä on jo vuosia aikaa. Olimme juuri Belgiassa, jossa Brysselistä lähtevällä junalla olisi päässyt kahdessa tunnissa Pariisiin. Tällä kertaa matka jäi kuitenkin tekemättä, koska aikaa ei ollut tarpeeksi. Joskus käy "kateeksi" Euroopan keskeisiä maita, joista pääsee nopeasti rajojen yli muihin maihin uusia tuulia haistelemaan :) Hienoja kuvia olet jälleen ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kuvakehuista Katja! Niinpä, mitä se olisikaan, jos voisi tehdä pikapiipahduksia pitkin Eurooppaa :). Mutta eipä täältä kotosuomestakaan lopulta niin pitkä matka ole. Tuo Pariisi oli kyllä niin romanttinen ja ihana kaupunki, pakko päästä takaisin.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts