Kesästähän tuli suksee!Monasti kuulee sanottavan, että blogit hiljenevät kesäksi ja kävijämäärät laskevat. Olen jo pari kesää ihmetellyt, että jostain syystä minun kohdallani tämä ei päde. Kesä tuntuu olevan tuotteliasta aikaa minulle itselleni, mutta myös lukijat käyvät katsomassa kuulumisiani ahkeraan. Tälle kesälle ilmaantui myös kivoja yhteistöitä, jotka osaltaan pitivät blogini kesän ajan monipuolisena.

Kesän yhteistöitä olivat Pentik-kesäarvonta, Gotlannin reissu ja siitä poikineet postaukset, jotka jatkuvat myös syksyn mittaan, sekä asuntomessuyhteistyö Meidän Talon kanssa. Pöllijakkaroiden tuunausideoita on katseltu myös ahkeraan. Olen tuolla idealla mukana Taloon.com pihaniksikampanjassa. Oma reissu Pariisiin on näkynyt blogissa ja tulee näkymään vielä ainakin yhden postauksen verran, sillä kaupunkihan varasti yllättäin sydämestäni aika suurenkin palasen. 

Blogini kävijämäärät kasvoivat kesän edetessä. Uskon, että tähän vaikuttaa yhteistyönäkyvyyksien lisäksi  vahvasti myös mobiililaitteiden yleistyminen viime vuosina etenkin naisten keskuudessa. Blogeja ei lueta enää vain kotikoneella, vaan niitä vilkaistaan lomalla siinä missä arjessakin; mökeillä, matkoilla jne. Toki naiset ovat tabletlaitteita ja älypuhelimia käyttäneet jo vuosia, mutta laitteiden yleisyys alkaa nyt olla sillä tasolla, että se näkyy toden teolla myös blogin statistiikassa. Oletteko bloggarikollegat huomanneet samaa, että kävijäluvut eivät enää notkahdakaan erityisen paljoa kesällä?

Mutta, takaisin tähän hetkeen. Kunhan tämä kesä tästä kääntyy syksyyn päin, katseeni kääntyy taas vahvemmin myös tämän oman kodin kuvaamiseen. Jotain uutta on kesän aikana ilmaantunut sisätiloihinkin, vaikka fokus onkin ollut tuolla ulkoilmaelämässä.

Aivan lähipäivinä käynnistän taas arvonnan täällä blogin puolella. Olen tuosta jo aivan täpinöissäni, sillä toteutan arvonnan erään suosikkisisustusliikkeeni kanssa. Kannattaa pysyä kuulolla! 

Kiitos, kun olette mukana, se merkitsee minulle valtavan paljon.


. . . . . . .Kuvat ovat heinäkuun poimintoja instasta, tervetuloa seuraamaan touhujani myös Instagramiin.

Kommentit

 1. Hienoa, kuulostaa mukavilta projekteilta. Kivaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo oli kyllä kivoja hommia. Leppoisaa viikonvaihdetta!

   Poista
 2. Hei vaan täältä mobiilisti :) Kiva kuulla, että lukijoita riittää helteistä huolimatta, se motivoi bloggaamaan enemmän ensi kesänä, sillä olen ihan luullut että kaikki pysyttelevät irti laitteista kesän aikana :) Hienoja yhteistyöjuttuja sulla! Jään odottelemaan arvontaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Riikka! Nuo yhteistyöt on kyllä tosi mukavia, tykkään tosi paljon niiden tekemisestä tässä "perusbloggaamisen" lisukkeena ja mausteena. Paljon on kyllä juttuja, joista kieltäydynkin... Vain omimmalta tuntuviin lähden mukaan. Mun vahva tuntuma on tosiaan nyt, että laitteet kulkevat nykyisin niin tiukasti ihmisten muassa, että blogiliikennettä riittää tasaiseen tahtiin. Kivaa :).

   Poista
 3. Jokainen bloggaaja halua eri asioita. Kaikki ei tavoittele suuria kävijämääriä,saati edes seuraa niitä,moni ei halua blogiyhteistöitä ja mainoksia. Toiset taas sä haluaa ja heille kävijälukumäärä on tärkeä. Näistäkin syistä moni blogi hiljenee kesäksi,haluaa some lomaa. Minäkin ekaa kertaa tälle kesää täällä ja ihana oli lukea matka jutut yhdellä kertaa,kauniit kuvia! Iloa syksyysi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloa alkavaan syssyyn A-R :)! Totta joka sana.

   Minä tein kolmisen vuotta blogiani katselematta lainkaan statistiikkoja ym. Tein vain ja ainoastaan omaksi ilokseni. Jossain vaiheessa aloin vilkuilemaan kävijämääriä, ja kun huomasin niiden jatkuvasti nousevan, kiinnostuin aiheesta enemmän. Lisäksi vuosien varrella bloggaaminen on kohdallani muuttanut luonnettaan siihen suuntaan, että kun ennen tein vain itselleni, nykyisin haluan tehdä itseni lisäksi myös muille. Jokaisella on omat motivaatiotekijänsä. Minä innostun siitä, että saan tehdä mitä huvittaa, mutta yhtä paljon myös siitä, että saan jollain tavalla palvella lukijoitani. Osa lukijoistani ei välitä erityisesti mistään yhteistyökuvioista tai arvonnoista. Osa taas on niistä hyvin kiinnostuneita ja innostuneita. Osaa kiinnostaa meidän kotimme ja sisustusjuttuni, osaa taas enemmän kotini ulkopuolelta tekemäni postaukset. Siksi haluan tehdä näitä kaikkia. Ja toki yhteistyöt laajentavat blogin näkökulmaa ja monipuolistavat sisältöä entisestään. Tosiasia on, että kieltäydyn noin puolesta yhteistyöehdotuksista :). Valitsen vain sellaiset, joista innostun toden teolla.

   Tuo someloma tekee kyllä varmasti erittäin hyvää itse kullekin, minunkin pitäisi kokeilla joskus :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts