Oi mikä makuuhuone / perfect bedroom


And again a little peak to my friend's home, and this time in the master bedroom. 
What a harmony! An old locker is my favorit. It's an old Helsinki swimming stadium locker. My friend painted it white an repaired the locks. Wooden figure and metal tray on the wall are souvenirs from Indonesia and Egypt. Floor lamp is flea market find. 

Other posts from this home are:. . . . .


Tykkään todella paljon tästä ystäväni makkarista!

Huoneessa on kaikki tarpeellinen, ei mitään ylimääräistä, ja kaikki sopii yhteen, vaikka tavaroilla onkin jokaisella eri lähde ja tarina. 

Vanha pukuhuoneen kaappi on suosikkini numero yksi. Ystäväni on maalannut sen jälkikäteen ja tuo nykyinen väriyhdistelmä on niin kaunis. Myös avaimet yhdenmukaisine avaimenperineen ovat minusta tosi hienot. 

Pukuhuoneen kaappi on Helsingin Uimastadikan vanhoja pukukaappeja. Se on ostettu Kyläsaaren Kierrätyskeskuksesta edulliseen hintaan, noin 20 eurolla. Lukot on uusittu ja nyt ne toimivat näppärästi ilman kolikoita. Ovet olivat alkujaan puunväriset, mutta ystäväni maalasi ne valkoisiksi. Edellisen asunnon eteisen peili kiinnitettiin kaapin laitaan pukeutumispeiliksi. Se on sattumalta juuri sopivan kokoinen peittämään kaapin kärsineen metallisen kyljen. Painava metallikaappi on muuten kannettu miesvoimin kuudenteen kerrokseen, koska se ei mahtunut hissiin.


Puuveistos on Ubudista, Indonesiasta. Sen vieressä oleva tarjotin on sukellusreissulta Dahabista, Egyptistä. Tarjotin kulki käsimatkatavarana ja mahtui juuri ja juuri läpivalaisukoneeseen. Nurkassa oleva valkoinen jalkalamppu löytyi Lönnrotinkadun Kierrätyskeskuksesta vuonna 2005. Helmitaulu on vanhan tavaran liikkeestä Tartosta, Virosta. 


Vanha kustavilainen lipasto on hankittu perinteikkäästä helsinkiläisestä antiikkiliikkeestä, Vanhaisäntä Igorista. Tynnyri on Perobasta. Sillä on tuiki tarpeellinen funktio; isännän lattialle jättämät tavarat tipahtavat tynnyriin pois emännän silmistä. Sieltä niitä voi sitten tarpeen mukaan kaivella. Mahtavaa.Olen postannut tästä kodista myös aiemmin, tässä linkit:Mukavaa sadepäivää!
 Osallistukaahan vielä PENTIK-arvontaankin, klik.FOLLOW MY BLOG / SEURAA BLOGIANI:
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST
Kommentit

 1. Kiva tunnelma kuvissa ja kaappi on makee. Ihana blogi löytyi täältä kaikkinensa ♥

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Oi täällähän löytyy kaappifaneja lisää ja lisää. Kiva! Kannatti tehdä postaus :)

   Poista
 3. Kauniin rouheaa. <3 Ja ihana, jos esineellä on jokin tarina takanaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on :). Ystävälläni on pettämätön tyylitaju, sillä jokainen kaluste tai esine on aivan eri paikoista; matkoilta, löytöjä, pelastettuja, ostettuja jne, ja kaikki sulautuvat yhdeksi kokonaisuudeksi. I love it!

   Poista
 4. Oh, just beautiful, love the combination with the cans and the balinesian mask!
  Have a wonderful midsummer
  Elisabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wonderful midsummer to you Elisabeth! I love those combinations too, my friend is quite talented in home decor. I love her style.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts