Lundia uusin silmin / Creative LundiaRobin Falck, Staffan SundströmHuomasin tänään Instassa ja FB:ssa Lundian uudet, tummanpuhuvat, maskuliiniset kuvat. Pyysin lisätietoa ja sain oitis taustatietoja korkearesoluutiokuvien kera. Tässä teillekin aivan tuoreeltaan nämä upeat otokset. 

Kuvat on stailannut helsinkiläissyntyinen designer Robin Falck ja ne kuvasi Staffan Sundström
Lundia antoi kaksikolle täysin vapaat kädet. Kannatti. Lopputulos on vahva, kiinnostava ja uniikki. 

Minusta on upeaa, miten Lundia on viime vuosinaan uudistunut ja uudistanut brändiään. Kun taustalla on klassinen, toimiva tuote, se kestää aikaa ja erilaisten trendien tulemiset ja menemiset. Lundia on tämän todellakin osoittanut. Minusta Lundia tekee tällä hetkellä hienoa työtä yhdistämällä tuotteisiinsa huippustailaajien näkemyksiä. Näin se toimii näyttämönä ilmaisulle ja erilaisille tavoille säilyttää ja sisustaa.

Rakkaudesta Lundiaan tämän kirjoitin. Olenhan itsekin aikanaan Lundian markkinointia tehnyt ja brändi on edelleen kovasti sydäntä lähellä.  Robin Falck, Staffan Sundström
Robin Falck, Staffan SundströmTässä vielä hieman tietoja kuvien hyllyistä:
Männynvärinen hylly on kooltaan: L104cm X K68cm X S30cm ja hinta on suunnilleen 275 euron hujakoissa. Musta hylly on kooltaan L84cm X K208cm X S30cm hinnan ollessa noin 400€.


Verkkokaupasta löytyy samantyyppisiä hyllyjä:


. . . . 


Aren't these photos fabulous!

Lundia gave designer Robin Falck and photographer Staffan Sundström
full freedom to create these images. 

Read below what Robin says about the photos (source):

" These images where a part of a campaign for Lundia where they gave me free hands to style their Lundia 'Classic' shelf. These images were a part of Lundia's recent rebranding. The three images had 3 different themes to display my passions: Motorcycles, fly-fishing / the great outdoors and my job as a designer. All images were shot in my Helsinki apartment by photographer Staffan Sundström. "


. . . .


FOLLOW MY BLOG / VOIT SEURATA BLOGIANI:
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTERESTKommentit

 1. Wau! Nyt on kyllä Lundia osunut napakymppiin! Näiden kuvien myötä voisin jopa itsekin harkita Lundian hyllyn hankkimista :)

  VastaaPoista
 2. Motoristi-matkakirjoittajan hylly on epäilyttävän minimalistinen. Aika nostalginen tunnelma kuvissa. Tekee mieli lähteä seikkailuretkelle, ja unohtaa omien hyllyjen sekamelska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, ollakseen kaunista on oltava epäilyttävän minimalistista ;). Täällä yksi, jolla on sitkeä taipumus unohdella ja pikaisesti laskea tasoille mitä milloinkin, ja siitähän se tavaroiden kasautuminen sitten alkaa. On totta, että näiden kuvien hyllyt kutsuvat seikkailuretkelle, ja tavaroita pitää ihmetellä pitempäänkin.

   Poista
 3. wow! Ilman sinua ja sinun ihanaa blogiasi en olisi tätäkään tuotetta itse löytänyt. Saattaa jopa johtaa hyllykauppoihin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No wow, sepäs olisi mahtavaa! Kiitos kehuista, piti heti tarttua toimeen, kun innostuin itsekin kovin.

   Poista
 4. Tosi hienot kuvat! Tämä tummanpuhuvuus taitaa olla tulevaa trendiä, ruotsalaisissa blogeissa puhutaan "scandi noir" tyylistä. Ja minä kun juuri laitoin kaiken valkoiseksi ;)..ei vaan, tumma ja maskuliininen tyyli puhuttelee kyllä pieninä annoksina. Voisin harkita sitä makkariin, tai vaikkapa työtilaan, ja juuri tuollaisella Lundian tummalla hyllyllä, jossa olisi sikin sokin kankaita, lankoja ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Minäkään en mustaa seinää omaan kotiin laittaisi, mutta musta Lundia olisi tietysti aivan upea. Ihanan selkeälinjainen kaluste, niiiiin skandinaavinen <3. Tuo sinun kangas / lankahylly kuulostaa upealta.

   Poista
 5. Nää on kyllä niin mahtavat kuvat! Oon tuijottanut näitä nyt kaks päivää, enkä vaan tunnu pääsevän näistä yli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kommentti Jutta, se on ihana tunne kun jokin kolahtaa 100-0. Yleensä siitä tunteesta seuraa jollain aikavälillä jotain liikehdintää omaan sisustukseenkin, ainakin minun tapauksessa.

   Poista
 6. Löysin sattumalta ihastuttavaan blogiisi ja vauh mitkä Lundian kuvat =) Kuvausjärjestelijät ovat osuneet kyllä kerrassan nappiin kuvien kanssa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja tosi hienoa, että eksyit tänne, tervetuloa toistamiseenkin! Nämä kuvat ovat kyllä aivan nappisuoritus :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts