Koukussa kylpyhuonemattoihin & kesäkattausta / EspritNyt tulee tunnustus. Asia ei taatusti ole koskaan tullut blogissa ilmi. Olen koukussa kylpyhuoneen mattoihin ja niitä löytyykin jo aika mojova kokoelma sieltä täältä ostettuina. 

Esprit on minulle tuttu ja rakas vaatemerkki. Olen joskus etäisesti tiedostanut myös Espritin sisustustuotevalikoiman. Nyt perehdyin tuotteisiin hieman tarkemmin, ja mitäpä nettikaupan valikoimista osuikaan silmiini; kertakaikkisen huikea kylppärimattojen valikoima!

Kollaasiin alla päätyi vain yhdeksän värivaihtoehtoa, mutta kaikkiaan 33 erilaisen kylpyhuonematon valikoima sai minut lähes tolaltani. Käsi- ja vieraspyyhevalikoima herättää niinikää hiljaista hyminää ja hyväksyntää tässä sisustajassa.
Sesongista johtuen katse kiinnittyi myös ulkoruokailuun sopiviin kattaustekstiileihin ja tyynyihin, hankinhan juuri terassille uuden pöydän ja penkin. Kollaaseissa on sekaisin kuvia meiltä ja Espritin nettikaupasta. Ylimmäinen iso kuva ja tuotekuvat ovat Espritin, muut kuvat ovat meiltä. Hyvin sopisivat tuotteet meillekin; liinat, tyynyt, tuikkulyhdyt ja kulhot. 
Kommentit

  1. Niihinkin siis voi olla koukussa :) Mutta empä ihmettele kun noita mattoja katsoi. Kertakaikkisen ihania. Kyllä on nuo kattaukset mahtavia. Ja kohta sellaisia todella tarvitaan kun taas pian asutaan ulkona, kun lämpö tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis todellakin voi! Aivan koukussa siihen tunteeseen kun suihkun jälkeen jalan alla on ihanan pehmeää froteeta... Kaikilla meillä omat outoutemme :). Sanotaan että tyynyjä ei voi sisustajalla olla liikaa, mutta mulla ei voi olla liikaa kylppärimattoja.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts