Keittiö ja ruokailutila kattojen yllä / Modern scandinavian kitchenPääsemme jälleen kurkistamaan ystäväni ja hänen perheensä mielenkiintoiseen kaupunkikotiin. Ensimmäinen postaus tästä kodista käsitteli olohuonetta, ja se on luettavissa tästä. Tässä postauksessa pysytään edelleen samassa avoimessa tilassa, nyt saamme katsastaa ruokailutilan ja keittiön. 


white grey kitchenKeittiö on siirretty tälle paikalleen seinän toiselta puolelta, jossa on nykyisin lastenhuone. Tämä keittiöalue oli erillinen huone, jonka kevytseinät purettiin remontin yhteydessä. Nyt saareke rajaa tilan keittiön ja olo- ja ruokailuhuoneen välillä. Keittiökalusteet on hankittu Kalustetukusta. Koko kodissa on alkuperäinen puulattia, joka on sittemmin valkolakattu.

Vanha ruskea Salkkuteoksen nahkasalkku on täynnä vanhoja valokuvia. Salkku on "Hyväksytty istuimen alle" by Finnair.


Kaasulieden vasemmalla puolella olevat betoniset moduulit ovat Pino -sisustuskaupasta ja ne on maalattu valkoisiksi. Sitruunapuu on istutettu marketista ostetun sitruunan siemenestä.


Tapiovaaran Fanett -pinnatuoli on pelastettu kavereiden kerrostaloullakon romuhuoneesta, jossa se lojui hylättynä. Läpinäkyvät Kartell Hi Cut -tuolit valittiin massiivisen pöydän ympärille keventämään ilmettä. Seinään on kiinnitetty suuri Artemide Tolomeo -valaisin. 
. . . . 


These photos are from my friend's home, situated in Helsinki, Finland. 
This home has a modern grey and white scandinavian kitchen and very bright and wide dining area.
Old wooden chair if designed by Ilmari Tapiovaara, transparent chairs are from Kartell, designed by Philippe Starck. Huge wall light is Artemide Tolomeo. 

See also previous blog post about the living room, here. 


. . . . FOLLOW MY BLOG / VOIT SEURATA BLOGIANI:
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Sama juttu. Tässä olisi täydellinen inspiraation lähde kaupunkikodilleni, jos sellainen tulisi joskus tarpeeseen. Ystävälläni on mielestäni aivan pettämätön ja upea tyylitaju.

   Poista
 2. Vau, komea paikka :). Yksinkertaisen eleetön, mutta silti kodikkaan näköinen, tykkään paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja kommentista. Arvasin, että tämä koti on sinun mieleesi :)!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts