Valo tulee ja menee / Upstairs hall

vintage leather chair, lether carpet, nahkamatto, aula, hall, lobby, hirsitalo, log homePäivät kuluvat tätä nykyä ulkosalla ja viikonpäivissäkin menee sekaisin. Tässä sadepäivänä eräänä, alkuviikosta kait, sain loppuun yläkerran aulan kaksi kuukautta kestäneen siivousprojektin. Sitähän piti toki juhlistaa asiaankuuluvin kuvin. Miten kaiken turhan tavaran hävittäminen voikaan olla niin työlästä ja aikaavievää. Ja tylsää. Lopputulos onneksi palkitsee.

Nyt on liinavaatteet ooringissa säleovien takana. Peilin turkoosit kehykset valaistuivat parissa minuutissa Bloom-kookosmaalilla. Vanha kolmijalka on toimiva romulöytö ja toimittaa koriste-esineen virkaa, muhkea nahkatuoli on hankittu 20 eurolla. Peili löytyi aikanaan edellisestä kodista ja jakkaran ostin Mokosta vuosia sitten. Tyyny on itse tehty ja neulepeitto ostettu parilla eurolla H&M Homen alesta. Pitkää nahka-juutti-mattoa riittää miltei koko aulan pituudelle. Kodin1:n tauluhyllyjä on koko talo täynnä. Ei sitä oikein osaakaan enää tauluja muuten ripustaa, kun on tottunut siihen, että tauluhyllyjen kanssa saa taulujen ja esineiden paikat muuttua vaikka joka päivä. Ja ne muuttuvatkin todella tiuhaan. Hellesunnuntain jatkoa!


. . . . 


Upstairs hall is now rearranged! 
Happy Sunday!


 
söleovikaappi, vanha kolmijalka

Kommentit

 1. Ihanan näköistä! Upeet seinätkin!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, se liikkuu milloin missäkin ja nyt lennähti kaapin päälle.

   Poista
 3. Oih tuo nojatuoli!!! Tuon tyylistä haen, konjakinvärisenä, kuluneena, aikaa nähneenä... kauan ollut jo haussa, mutta uskon sen vielä joskus tulevan vastaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kaisa-Sofia. Tulee aivan varmasti joskus vielä unelmiesi tuoli vastaan! Tämä tuoli on aivan tummanruskea, mutta vaaleassa ympäristössä se näyttää aika hauskalta. Tunkkainen olisi kyllä tummemmassa miljöössä. Nuo supermuhkeat muodot näyttävät hauskalta valkoisia seiniä vasten. Konjakkinahka on ihanaa...semmoinen tuoli olisi kanssa aivan mahtava.

   Poista
 4. Ihana nahkatuoli! Mä olen myös tuollaista metsästänyt, mutta ehkä vaan parempi, ettei tule vastaan, koska noin käytännössä minulle ei sittenkään taida olla sille paikkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Mä olen jo pariin otteeseen ollut luopumassa tästä tuolista, mutta olen aina saanut muilta kommentteja, että älä ihmeessä anna pois! Olen sitten päätynyt pitämään sen. Muodot ovat muhkeat, tuoli on aivan mahtava istua, mutta tilaa se vie kyllä aikas reilusti. Rakastan tuolia, mutta silti tuskastun siihen välillä. Niinhän se kai kuuluukin olla tärkeiden perheenjäsenten suhteen ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts