Uudet terassikalusteet / New outdoor furniture


pentikLähdin tänään pikkutyttöni kanssa ostamaan Pentikiltä juomalaseja. Suunnitelmat hieman muuttuivat matkan varrella, kun näin juuri meille sopivan penkin ja pöydän. Pääsin samalla reissulla yhdestä muovisesta kanta-asiakaskortista eroon ja sain roiman alennuksenkin. Pentik lanseeraa näet parhaillaan uutta Ystäväklubiaan, jonka saa myös kännykkäsovelluksena. Liittymislahjana saa -30% valinnaisesta tuotteesta, ja tämä pätee myös kalusteisiin. Illalla perehdyin sovellukseen tarkemmin. Minusta se edustaa asiakasviestintää parhaimmillaan ja tuo kosolti lisäarvoa perinteiseen kanta-asiakasohjelmaan verrattuna! Pisteet Pentikille edelläkävijyydestä.


Mutta se pöytä ja penkki. Harmaa kansi ja istuinosa passaavat hienosti myös terassin tulevan värin, eli mustan kanssa. Valkoiset osat sopivat taas sitten kaiken muun kanssa. Myös kokonsa puolesta tämä setti on oikein passeli käytettävissä olevaan tilaan. Molemmat ovat vieläpä kokoontaitettavat, joten talvisäilytyskin sujuu näppärästi. Tosin niin kauniithan nuo ovat, että ne voisi ottaa aivan hyvin myös sisälle talvehtimaan. Nämä vanhat rautatuolit aion tuoda kesäksi ulos pöydän toiselle puolen.


Kiitokset vielä Mirkalle Hyvinkään Pentikiin loistavasta palvelusta!Kommentit

 1. Ikinä ei tiedä mitä kaunista matkalta löytää :) Ihana kalusto tosiaan ja niin kauniin tunnelmalliset kuvat. Kumpa pian lämpenisi niin pääsisi asumaan terassille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Niinpä, näille oli tilaus. En vaan osannut arvata että ne Pentikiltä löytyvät. Äsken kävin istuskelemassa ja kuvaamassa - toppatakissa. Niin se vaan menee...

   Poista
 2. Kaunis keveän rouhea kaluste. Silloin pitää ostaa, kun löytää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niinhän se on! Hyvä että löysin, en vaan olisi uskonut että Pentikiltä. Oli muuten melkoinen homma saada kalusteet edes maasturiin, mutta Mirka-myyjä pentikiltä teki hienon sommittelutyön ja kalusteet saatiin mukaan.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Minna, ihan innoissani olen minäkin. Kiva paikka kesäiltojen ihasteluun, ja ruokailuunkin kunhan kelit lämpenevät.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts