Terassilla tapahtuu / terrace


Terassi täydentyy pikkuhiljaa kesäkuosiin. Rakas riippukeinu kaivettiin talviteloilta. Lidlistä nappasin mukaan suuren markettapuskan kympillä. Arktinen Juri-malamuutti on siirtynyt niinikää kesämoodiin, eli ei tee mitään ylimääräistä, nauttii vaan olostaan. 

Kesäterassiakin ilahduttavampi asia jäi kuvaamatta. Tuo asia on pihaamme ilmestynyt viidentoista kuution multakuorma. Sen ajatteleminenkin saa sormet syyhyämään ja ideat sinkoilemaan. Tänä kesänä saadaan sorapihaan jotain tolkkua! 

Aurinkoista viikonloppua! 
Kommentit

 1. Tosi viihtyisän näköinen terassi teillä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis terassi! Minulla olisi varastossa riipputuoli, mutta se ei mahdu meillä terassille.. Miniterassilla kun täytyy valita ja ruokapöytä on meille tärkeämpi :) Ajattelin tosin, että sen voisi laittaa puunoksasta roikkumaan!

  Aivan syötävän suloinen koira <3 Hänellä taitaa olla vielä meidän Vihtori-itäsiperianlaikaa kuumempi kesäisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juri-koira kiittää! Hällä on kyllä kesäisin aika kuuma ja meno sen mukaisesti rauhallista. Puuhun ripustettu rottinkikeinu kuulostaa niin kauniilta, laita ihmeessä.

   Poista
 3. Meiltä löytyy yöskin samainen riipputuoli rottinkia, mutta ei aivan yhtä idyllistä hirsiseinää sen taustalla ;)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihana kesäfiilis ja tuo Juritus on vaan niin upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Molly! Niin se vaan on, vuodesta toiseen niin mahtava tyyppi <3

   Poista
 5. Kyllä onkin ihanaa laittaa pihaa ja terassia taas kesäkuntoon. Tänä aamuna herätessä oli vain niin tylsä tunnelma kun maa on ihan valkoisena! Iloista sunnuntaita kuitenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nämä hallayöt sun muut ärsyttävät kovasti täälläkin. Oltiin jo niin hyvässä kevään vauhdissa. Näissä kuvissa oleva marketta otti aikalailla osumaa peittelemättömänä toissa yönä, höhhöh. Mutta kai siitä vielä jotain saadaan elvytettyä.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts