Terassilla Ah! / TerraceTänään tusasin tuossa terassilla hetkisen hieman siivoillen ja somistaen.
Kelit ovat niin mahtavat, että sitä tuntee itsensä etuoikeutetuksi, kun saa olla tässä kotosalla vain. Lapset ovat jo ihan päivettyneitä, ja nauttivat myös täysillä tästä auringosta ja lämmöstä. 

Terassista pitäisi tässä lähiviikkoina sukeutua tumma - oikeastaan ihan pikimusta. Jännää!
Löytyykö teistä lukijoista muuten mustan terassin omaavia? Kokemuksia kuulisin mielelläni.

Puutarhahanskatkin kaivoin esille. Ne tosin toimittavat lähinnä somisteen virkaa, sillä multakuorma on vielä tilaamatta. Mutta (maltilliset) visiot tulevan kesän osalta ovat jo hieman selvinneet ja suunnitelmina mielessä. 

Tässä on tämän viikon viimeinen postaus, joten toivottelen samalla aurinkoista ja rentouttavaa kevätviikonloppua.


. . . . . . .


Outdoor living - I love it!
Spring is here. I took these photos today at our terrace.
HVIave a great weekend. 


Kommentit

 1. Upeita kuvia ja ihania tunnelmia! <3 Nyt kyllä säät suosii ulkoilmaelmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Jenni! Talvi oli mitä oli, liian vähän lunta, liikaa epämääräiskelejä. Mutta onneksi kesä tuli nopsaan <3

   Poista
 2. Ihania kesäisiä kuvia! Ja meillä on muutes musta terassi ja kuisti. Väri ei ole haalistunut laisinkaan vuoden aikana, johtuen myös siitä et se on suojassa lasituksen takana ja sinne paistaa vain ilta-aurinko. Kuisti on taas ollut kovemmalla koetuksella ja se pitää sutia nyt keväällä uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini! Kiva kun jaoit kokemukset. Meillä on todella rankat sääolot terasseilla, joten musta lähtee varmasti harmaantumaan aika pian. Toivottavasti harmaantuu kauniisti. Nyt terassimme ovat aivan värittömät ja mitäänsanomattoman väriset. Silmä on niihin tottunut, joten muutos mustaksi voi olla aika rapsakka :). Innolla odotan, että pääsen sutimaan.

   Poista
 3. Niin ihania terassikuvia. Mä en ole vielä yhtäkään orvokkia edes laittanut ulos. Viikonloppuna pitää terästäytyä, sillä houkuttaa jo ihan älyttömästi. Ja kokemuksia mustasta terassista kuulen minäkin mielelläni, sillä sama on suunnitteilla täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Saga, minulla tuo terassin laitto oli hetken päähänpisto, kun alkoi kypsyttämään sen epäsiisteys. Laitan ilman muuta kokemuksia mustasta terassista tänne blogiin, kun sinne asti päästään. Nyt keksin vielä että haluaisin terdelle mustavalkoraidalliset muovimatot! Mistäköhän ne löytäisi kohtuuhintaan... :)

   Poista
 4. Inspiroivia terassikuvia, meillä on vaan parveke, mutta sekin pitäs laittaa nätimmäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla että inspiroivat! Partsien ja terassien laitossa on minusta parasta ja kivointa se, että joka kesä ne voi laittaa hieman erilaisiksi, kuin edellisenä vuonna. Ja helppoakin on, kun kukat ja kasvit tekevät niin paljon, tavallaan hoitavat meilkein koko homman. Kukkakaupassa pitää vielä pyörähtää tämänkin terassin suhteen...

   Poista
 5. Onpa kauniita terassikuvia :) Taitaa monet terassin- ja parvekkeenomistajat olla nyt fiiliksissä, onhan se mukavaa, kun vihdoin pääsee ulos nautiskelemaan! Meillä myös suunnitelmissa terassin maalaus, on nyt aivan liian haalistunut ja väritön. Musta olisi hieno, mutta on liian tumma meidän talon sävyyn nähden, joten laitetaan harmaata. Ei muuta kuin maalausintoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Katja :)! Kyllä kieltämättä tunnelma kohoaa kattoon näillä keleillä, ihana paistatella ja laittaa ulkoympäristöä viihtyisäksi. Meillekin sopisi myös harmaa, mutta ajateltiin repäistä ja laittaa mustaksi. Näissä oloissamme se harmaantuu pikavauhtia ;). Maalausintoa teillekin, kurkitaan sitten blogeista , miltä nämä mustat ja harmaat näyttävät.

   Poista
 6. Mustasta terassista täälläkin haaveillaan, mutta pelkään sen tulevan kuumaksi ja haalistuvan helposti.
  Innolla odotan miltä se teillä näyttää, ehkä meillekin vielä tulee tänä kesänä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä! Kerron täällä sitten rehellisesti, millainen on käytössä ja mitä tykätään. Ulkonäöllisesti se ainakin varmasti jämäköittää ja ryhdistää terassia. Harmaantuminen ei pelota, sillä harmaakin on hyvä väri verrattuna haalistuneeseen, ei minkään väriseen kestopuuhun :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts